Camelia Mitoșeru, declarații neașteptate după operația pe creier pe care a suferit-o: „Nu îmi e frică de nimic”

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a declarat care este starea ei în momentul de față și cum se desfășoară o zi normală din viața ei după ce a suferit o operație pe creier.

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes.

Recent, Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.

„Mie îmi place la doctor, eu doctor am vrut să mă fac. Nu îmi e frică de nimic. Îmi place la spital de leșin, dacă sunt nebună. Îmi place să mă operez, îmi place să fac injecții.”, a spus actrița în cadrul emisiunii TV.

Actrița a mărturisit că deși operația a fost una grea, a reușit să se recupereze foarte rapid, iar acum se simte foarte bine. De asemenea, aceasta a povestit că în perioada în care fiul ei, Mihai Mitoșeru, a fost infectat cu COVID-19, cea care a avut grijă de ea a fost fosta soție a lui Nae Lăzărescu.

 

„A fost o intervenție foarte grea și a durat foarte mult. Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt excelent. Ies singură din casă! Merg la cumpărături, ies în curte cu cățelul de două ori pe zi. Mă simt foarte, foarte bine. A stat Mihai o grămadă de timp, după am fost din nou în spital, pentru recuperare, bineînțeles. Azi împlinesc două luni de la operație. O lună a fost foarte grea, într-adevăr, dar mulțumesc lui Dumnezeu că am trecut peste. Întâi a stat Mihai cu mine, apoi a venit fosta nevastă a lui Nae Lăzărescu și a stat cu mine”, a declarat Camelia Mitoșeru la Antena Stars la două luni după operația suferită.

 

Camelia Mitoșeru a declarat că singura problemă cu care se confruntă acum este faptul că trebuie să poarte ochelari.

„In perioada aia eu nu purtam ochelari, vedeam să citesc orice fără ochelari, nici nu m-am dus să-mi fac un consult, nici să-mi iau ochelari, asta e singura mea problemă după operatie”, a povestit Camelia în cadrul emisiunii TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel