Camelia Mitoșeru, decizie neașteptată la un an de la operația pe creier. Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Mitoșeru

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, captura foto Youtube/ sursa Acces Direct

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente cumplite în urmă cu un an. Mama lui Mihai Mitoșeru a luat o decizie radicală după operația pe creier.

Camelia Mitoșeru a trecut prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu tumoră pe creier în urmă cu ceva timp. Mihai Mitoșeru a făcut tot posibilul pentru ca intervenția chirurgicală să fie posibilă, astfel că actrița a ajuns pe mâinile medicilor și operația s-a terminat cu succes. Camelia Mitoșeru a declarat că nu s-a speriat în momentul în care medicii i-au spus diagnosticul și că nu îi este frică de spitale și de operații.

Mama lui Mihai Mitoșeru, în vârstă de 71 de ani, a reușit să treacă cu brio peste această încercare grea din viața ei, iar acum a luat o decizie radicală, la doar un an de la intervenția chirurgicală. Camelia Mitoșeru se pregătește să urce pe scenă, iar fanii sunt entuziasmați să îi urmărească din nou momentele.

 

 „Mă simt foarte bine acum. Pe 3 februarie se împlinește un an de la operație. Nu am nimic, nicio interdicție. Dar, nici înainte nu am avut nimic. Mă dusesem doar la un simplu control. Mi-au depistat acel meningiom imens (tumoră benignă), pe care cred că îl aveam de mulți ani.Era foarte mare, mai avea un pic și-mi acoperea tot creierul. Operația a durat 8 ore, la un spital particular. După operație, am vorbit perfect. Mulțumesc lui Dumnezeu și Profesorului Ciurea, care m-a operat, la o clinică particulară!”, a spus Camelia Mitoșeru, potrivit redactia.ro

 

Camelia Mitoșeru a declarat că va juca pe 29 ianuarie, în spectacolul „Galele Savoy-in memoriam Puiu Călinescu”, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, din București.

„Regizorul Bițu Fălticineanu mă luase să joc cu Puiu Călinescu. El n-a fost actor de text, avea o extraordinară mimică a feței. Numai când apărea pe scenă te și apuca râsul. Am jucat împreună 15 ani.Toate spectacolele de la Sala Victoria le-am făcut cu Puiu Călinescu. Însă, în realitate, Puiu era un om foarte trist. Este adevărat că actorii de comedie sunt foarte serioși și triști în viața personală. Așa era felul lui…”, a povestit Camelia Mitoșeru.

 

Cea mai mare dramă a Cameliei Mitoșeru

 

Camelia Mitoșeru a mărturisit că cea mai mare dramă din viața ei a fost cumplitul accident în urma căruia a murit logodnica lui Mihai Mitoșeru. Prezentatorul TV a fost atât de afectat de această situația, încât a vrut să se sinucidă.

„Hai să nu ne amintim pentru că iar înnebunesc. Gândiţi-vă ce a fost la mine. Eu am trăit asta. Mihai şapte ani a stat singur după aceea. Gândiţi-vă prin ce am trecut. Nici nu pot să povestesc ce a fost. A vrut să se omoare. Şi eu am avut noroc cu prietenii lui, Oana Roman, Mircea Badea, Cristi Brancu, majoritatea colegilor au fost lângă el. Altfel cred că îl pierdeam. E foarte grea despărţirea, este cumplită.Mie, atunci când mi s-a întâmplat nenorocirea aia, mi-a spus un domn din Basarabia <> şi într-adevăr, pomenim. Nu vreau să mai vorbesc că asta e. Asta nu se uită niciodată… gândiţi-vă câţi ani au trecut”, spunea Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel