Camelia Mitoșeru a izbucnit în lacrimi. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă între Mihai Mitoșeru și Noemi

Data publicării:
Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook
Descriere foto: Camelia Mitoșeru, sursa foto Facebook

Camelia Mitoșeru a vorbit despre relația pe care o are acum fiul ei, Mihai Mitoșeru și Naomi. Vedeta a izbucit în plâns, în direct.

Recent, Camelia Mitoșeru a fost invitată în emisiunea Star Matinal, de pe Antena Stars, acolo unde a fost emoționată până la lacrimi. Vedeta a izbucnit în plâns când a venit vorba despre relația pe care o are acum fiul ei și fosta soție. Potrivit acesteia, ieri Naomi și-a aniversat ziua de naștere, însă Mihai Mitoșeru nu a uitat de acest lucru, ba chiar i-a făcut și un cadou fostei partenere. 

Aceasta a spus însă că fiul ei nu ar fi stat prea mult, ci doar i-a oferit cadoul. Totodată, Camelia Mitoșeru a declarat că   nu crede că lucrurile ar mai funcționa între ei dacă s-ar împăca, având în vedere că nu mai sunt împreună deja de peste doi ani.

„Am o noutate pentru voi. Ieri a fost ziua lui Noemi. Mihai i-a cumpărat un cadou, ceva un lănțișor, nu am înțeles bine. S-a dus la ea și i-a dat cadoul și a plecat acasă. Mi-au dat lacrimile un pic, așa. Am sunat-o și eu. Îi urez să fie sănătoasă, dacă vrea să mai fie cu cineva, să fie. Deci eu sunt cu amândoi.

Și pentru el aș vrea să-și găsească o parteneră, pentru că dacă s-ar împăca, nu cred că ar mai merge. Nu cred, pentru că fiecare a avut o viață, și-ar reproșa, chiar dacă nu la început, dar pe parcurs fiecare și-ar aduce aminte că a fost o pauză de 2 ani și jumătate aproape și cred că nu ar fi bine”, a spus Camelia Mitoșeru, la Antena Stars.

Camelia Mitoșeru a precizat că a încercat să îi ducă pe cei doi la un terapeut pentru a-și rezolva problemele din cuplu, însă Naomi a refuzat categoric.

„Ea nu vrea, că eu am vrut să-i invit pe amândoi la un terapeut și ea nu a vrut să meargă. Mi-a zis că nu are nevoie, s-a eschivat. Mihai e greu, pentru că a fost perioada asta cumplită când a trebuit să stea în casă, când n-a avut emisiune și a fost și fără ea. Deci toate pe capul lui, săracul. Eu bolnavă, operată, deci emoții până la cer. Multe au fost. A făcut și Covid, dar o formă foarte ușoară. Au trecut, dar lasă urme. Îl văd mai bine un pic. Ieri, spre exemplu, s-a dus, i-a dus cadoul și a plecat acasă, de fapt, la o aniversarea ceva, deschidere de nu știu...”, a continuat ea pentru sursa citată.

 

De asemenea, vedeta a mărturisit că, deșie de părere că relația dintre cei doi nu ar mai merge ca înainte, în cazul unei împăcări, dar cu toate astea, încă se iubesc. Camelia Mitoșeru a precizat  că nu o miră faptul că fiul ei este încă singur de doi ani și jumătate, având în vedere că după prima lui iubire a stat 9 ani fără relație.

 

„Și ea i-a făcut lui un cadou foarte scump și special de ziua lui de naștere anul trecut. Eu sunt pentru oameni să se despartă frumos. Chiar dacă suferă unul mai mult, altul mai puțin, nu știu. Mihai încă o... Eu cred că și ea îl iubește pe el, dar și el o iubește pe ea. Nu întotdeauna numai dragostea contează. Mihai după ce s-a prăpădit prima lui iubire, fata visurilor lui, cum a venit acasă și mi-a spus prima dată când a văzut-o pe prietena lui din școală, a stat 9 ani singur. M-am speriat îngrozitor, am crezut că nu mai e normal. Mă rugam la Dumnezeu, pentru că mi se părea că e îngrozitor să fii singur. Nu mă miră că acum de doi ani și ceva sunt despărțiți și el e tot singur”, a mai adăugat vedeta la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel