Calvin Klein, apariție rară alături de iubitul mai tânăr cu 46 de ani. Designerul a avut în trecut două soții

Data publicării:
Captură video: YouTube/Alex Cozma
Descriere foto: Captură video: YouTube/Alex Cozma

Calvin Klein a fost văzut cu iubitul Kevin Baker, zilele trecute, în Los Angeles. Designerul, în vârstă de 81 de ani și iubitul lui model, în vârstă de 35 de ani, au fost văzuți ambii purtând bluze negre, cu mâneci lungi, părăsind Gold’s Gym.

Designerul și-a completat ținuta cu o pereche de pantaloni de trening negri și și-a legat un hanorac în jurul taliei. De asemenea, el mai purta pereche de ochelari de soare și adidasi alb-negru. La rândul său, Kevin a fost îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de jogging maro și pantofii clasici, Converse alb-negru.

Kevin Baker avea la la el o pernă neagră de exerciții, precum și o băutură îmbuteliată.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Cei doi se întâlnesc cel puțin din 2016, adică de aproximativ opt ani, prima lor apariție publică oficială împreună fiind la Gala de toamnă a American Ballet Theatre 2016.

Înainte de aceasta, ei fuseseră văzuți împreună în martie 2016 la Conferința Mint Luxury din Mumbai, India. Apoi au fost văzuți plecând de la spectacolul de deschidere de pe Broadway „American Psycho” din New York la 21 aprilie 2016.

După aceea, au stat împreună la prezentarea Future of Fashion Runway Show 2016, pe 5 mai 2016. Calvin Klein a fost căsătorit anterior cu Jayne Centre Klein (1964-1974) și Kelly Rector (1986-2006), relatează Daily Mail.

Cine este Calvin Klein 

Calvin Klein s-a născut la 19 noiembrie 1942, în Bronx, New York. Tatăl său era originar din Ungaria şi deţinea un magazin alimentar în Harlem. Mama sa avea o plăcere deosebită să viziteze magazinul de croitorie al bunicii lui Calvin, de aici născându-se dragostea pentru vestimentaţie şi design a tânărului, aminteşte site-ul www.biography.com. Astfel, a început să lucreze la schiţe de design vestimentar înainte de adolescenţă şi, în final, a studiat la instituţii de profil, cum ar fi High School of Industrial Arts şi Art Students League, absolvind în 1963 Fashion Institute of Technology, din New York.

În 1968, alături de prietenul său din copilărie Barry Schwartz, a înfiinţat compania ce îi poartă numele. Schwartz conducea latura de business, iar Klein era responsabil de design şi viziune artistică. Firma a fost la început cunoscută pentru costume şi jachete, dar şi linia de îmbrăcăminte sportivă a devenit populară. Afacerea s-a extins, ajungând să includă îmbrăcăminte bărbătească, jeans, cosmetice, parfumuri şi colecţii pentru casă, arată sursa citată, potrivit Agerpres.

A angajat personalităţi din lumea modei pentru a-l ajuta să-şi modeleze viziunea. Fostul redactor al revistei Vogue, Francis Stein, s-ar fi aflat în spatele articulării senzualităţii care defineşte marca. În anii '80, marca devenise cunoscută pentru articole de lenjerie intimă, parfumuri de lux, promovate în companii cunoscute. În deceniul următor, firma s-a extins şi către segmentul de îmbrăcăminte de casă.

„Ne-am construit o reputaţie de lider în moda americană cu ajutorul esteticii noastre curate şi a designului inovator”, evidenţiază prezentarea de pe site-ul oficial al companiei. Vânzările globale cu amănuntul ale mărcii Calvin Klein au depăşit 9 miliarde de dolari în 2017, cu o distribuţie în peste 110 ţări. Marca a primit trei distincţii Coty Awards pentru produsele vestimentare destinate femeilor. Vziunea lui Klein s-a aflat şi în spatele reclamelor orientate către celebrităţi care au devenit emblematice pentru cultura pop, dar care au provocat şi multe controverse din cauza naturii lor provocatoare, remarcă site-ul www.biography.com. Compania a fost achiziţionată în 2003 de către PVH Corp., ce deţine în prezent mărci precum Tommy Hilfiger, Warner's, Olga sau True & Co.

Modelul Kate Moss a devenit muza principală a reclamelor brandului Calvin Klein, iar Christy Turlington a fost imaginea campaniei pentru parfumul Eternity. Lui Klein îi este atribuită şi plasarea masculinităţii în curentul contemporan, un exemplu fiind campaniile la lenjerie intimă ce-l înfăţişează pe actorul şi rapperul Mark Wahlberg. De-a lungul timpului, campaniile mărcii Calvin Klein au inclus o pleiadă de modele, actori, sportivi, artişti: Tom Hintnaus, Lisa Lopes, Antonio Sabato Jr., Zoe Saldana, Djimon Hounsou, Mehcad Brooks, Justin Bieber, Kendall Jenner, Travis Fimmel, Natalia Vodianova, Carolyn Murphy, Eva Mendes şi FKA Twigs.

Calvin Klein are o fiică - Marci Klein - din căsătoria cu Jayne Centre. Cunoscut iubitor al vieţii de noapte, un obişnuit al clubului Studio 54, Klein a avut de înfruntat dependenţa de droguri şi alcool. În perioada vânzării companiei, s-a confruntat din nou cu abuzul de substanţe, dar a reuşit să se recupereze complet în urma unui program de reabilitare în Arizona, aminteşte sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel