Călin Pop (Celelalte Cuvinte) a lansat melodia ''Fără drum'': Reflectă stările dificile din pandemie

Data publicării:
Calin Pop, foto Facebook
Descriere foto: Calin Pop, foto Facebook

Vocalistul şi chitaristul trupei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, a lansat vineri, pe canalul personal de Youtube, melodia "Fără drum", despre care spune că reflectă stările dificile din ultimul an şi jumătate de pandemie.

"Un single din viitorul album solo 'Cutia cu secrete', piesa este inspirată din stările dificile prin care am trecut ca artist, cauzate de absenţa spectacolelor, a situaţiei incerte din pandemie. În acelaşi timp, ea vorbeşte despre o nostalgie după vremurile trecute", a declarat Călin Pop, pentru AGERPRES.

El a adăugat că videoclipul, realizat împreună cu Utopium, un producător video din Oradea, are ca personaj principal un mare fan al trupei.

"Am vrut ca în videoclip să apară o poveste aparte, în care personajul principal să fie un fan, care tot venea la concertele noastre. Este vorba de un orădean, Vlad Husăsan, student la Timişoara. Aşa s-a încropit regia şi scenariul, în funcţie de povestea audio a piesei şi am hotărât ca el să fie personajul principal, mai ales pentru că el, înţelegând muzica noastră, evident că se putea extrapola foarte uşor în pielea personajului respectiv", a spus Călin Pop.

 

Artistul crede că piesa va fi preluată de radiouri.

"Nu am pretenţii. Fac muzica de plăcere, din dorinţa de a cânta şi de a împărtăşi aceste sentimente fanilor mei", a subliniat Pop.

Despre albumul "Cutia cu secrete", Călin Pop a dezvăluit că acesta va apărea anul viitor.

"Acum nu e ca pe vremuri, scoţi un album şi ai scos discul. Prezinţi întâi piesă cu piesă, care face parte din viitorul album. Şi abia când e gata, lansezi albumul. Acesta este 'un alt secret al Cutiei', care va fi finalizată anul viitor şi va întruni aproape o oră. Nu sunt sigur câte piese va include. Poate e mai bine aşa, că decât să trânteşti albumul şi să nu fie ascultat, scoţi câte un single, la câte două luni...", a spus Călin Pop.

De altfel, anul trecut, când a debutat proiectul "Cutia cu secrete", Călin Pop a compus piesa "Speranţa în glas".

"A lovit rău de tot. A avut un succes... Nici nu m-am aşteptat. O piesă de rock, mai de nişă...", a adăugat el.

La momentul lansării "speranţei", artistul declara pentru AGERPRES că această melodie este ''o reacţie de autoapărare'' şi un îndemn pentru a rezista în această perioadă de criză.

"Este o piesă pentru noi toţi, pentru toţi cei care suntem în această situaţie, pentru că suntem într-o situaţie pe care nu am mai întâlnit-o niciunul dintre noi, o situaţie nu neapărat de panică, dar este o senzaţie de nesiguranţă pe care nu am mai întâlnit-o până acum, şi este o reacţie de autoapărare şi pentru o putere de luptă mai mare. Este un cântec pentru noi toţi, cei care rezonăm cu el, care suntem acasă", spunea Călin Pop



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel