Călin Geambașu, culisele scandalului cu fosta iubită: „A vrut bani nemunciți și să-i întrețin în continuare familia”

Data publicării:
Călin Geambașu, foto Facebook
Descriere foto: Călin Geambașu, foto Facebook

Călin Geambașu trăiește o dramă greu de imaginat. Artistul este într-un adevărat război cu fosta logodnică, femeia alături de care are un copil.

Călin Geambașu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Angelica Cadar, alături de care are un copil. După ce povestea lor de iubire a ajuns la final, relația lor s-a transformat într-un adevărat război, iar artistul a fost nevoit să-și execute silit fosta logodnică. 


Artistul a dezvăluit pentru Click! că a încercat totul pentru a face relația să meargă, de dragul fiului său. Cu toate astea, el își acuză fosta soție că ar fi încercat să obțină foloase materiale de la el. Scandalul dintre cei doi este unul mai vechi. În 2018, Cătălin Geambașu a câștigat procesul de custodie asupra fiului lor, apoi fosta logodnică a continuat să-l dea în judecată pe artist pentru bunuri materiale, deși acesta îi propusese să locuiască în casa părinților săi, alături de fiul lor.

Recent, decizia judecătorilor a fost în favoarea lui Geambașu, astfel că tânăra este executată silit, pentru a plăti pensia alimentară cuvenită fiului ei. 

„Îmi propusesem să nu discut public despre lipsa de responsabilitate a logodnicei mele, Angi San, Micuța Kamikaze, însă articolele din presă care vorbesc despre neplata obligațiilor ei legale mă pun în situația de a răspunde, pentru a se înțelege situația actuală, după ce a fost în detaliu anchetată și judecată. Executarea silită este de mai multe luni în derulare, dar nu am făcut nimic public până la apariția în presă a soluției judecătorești. Etapa executării silite de acum este un efect al nerespectării hotărârii judecătorești din procesul pe care Angelica Cadar mi l-a intentat și pe care l-a pierdut în toate fazele procesuale posibile.”, a declarat Călin Geambașu pentru Click. 


Fosta logodnică i-a făcut mai multe plângeri penale

Artistul a dezvăluit că Angelica Cadar a făcut primele plângeri penale împotriva sa în 2017 și au urmat apoi altele în 2018 și 2019. Mai mult, acesta susține că subiectul acestor inițiative juridice nu aveau drept scop binele copilului, ci obținerea de beneficii materiale. 

„A vrut bani nemunciți și să-i întrețin în continuare familia extinsă unde nimeni nu avea serviciu, plus alți 3 copii minori? Instanța a decis: are de dat bani, ca minim semn de asumare maternă. L-am dus pe toate singur și îi mulțumesc Lui Dumnezeu și copilului meu pentru înțelepciune, răbdare și iubirea profundă de care a dat dovadă, iubire manifestată în echilibru față de ambii părinți. În apel/recurs nu a cerut nimic pentru copil, deși chipurile acela era pretextul procesului.

A cerut doar aspecte materiale. Prin executare, doar este ajutată să respecte legea în favoarea copilului, după prejudicii mari ce ne-a cauzat. Judecătorii au avut acces la toate probele ce au subliniat nevinovăția mea constantă și se pare că au apreciat la unison conduita mea umană. Îi asigur că voi continua respectând votul lor de încredere, ca și până acum.”, a mai spus acesta.

Artistul continuă să aibă grijă de fosta logodnică 

În ciuda scandalului dintre cei doi, artistul afirmă că el continuă să aibă grijă de fosta logodnică, de dragul fiului lor. 

„Deși Angelica Cadar, Micuța Kamikaze, a pierdut toate atacurile juridice asupra mea și a sensului vieții fiului meu, eu am continuat și pe parcursul procesului și a plângerilor false pe care mi le făcea (toate clasate - adică, nu există faptele reclamate) să o ajut cu tot ce a avut nevoie. Am continuat să mergem în vacanțe, să îi cumpăr diferite lucruri de care avea nevoie și să păstrez o relație frumoasă, benefică oricărui om”, a mai spus acesta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel