Călin Geabașu, devastat de durere după moartea Mălinei Olinescu. Ce semn DIVIN a primit artistul

Data publicării:
Călin Geambașu, sursa facebook
Descriere foto: Călin Geambașu, sursa facebook

Călin Geambașu a vorbit despre un moment petrecut după moartea Mălinei Olinescu. Artistul a primit un semn divin.

Călin Geambași și regretat Mălina Olinescu au avut o relație de prietenie extrem de strânsă. Moartea artistei a venit ca un trăsnet pentru bunul ei prieten, care a rămas profund îndurerat. Călin Geambașu nu a trecut nici până în ziua de azi peste tragicul eveniment. După ce a susținut în nenumărate rânduri că Mălina Olinescu nu s-a sinucis, artistul a povestit un moment impresionant care s-a petrecut chiar în timpul unui concert și care a avut loc după moartea artistei.

Călin Geambașu, semn divin după moartea bunei sale prietene

La scurt timp după decesul Mălinei Olinescu, Călin Geambașu a avut parte de un moment total neașteptat. În timpul unui concert, un porumbel alb s-a așezat pe microfonul artiștilor. Acesta a asociat acest fenomen cu regretata artistă.

„Sincer să fiu nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureștiului și noi terminasem una dintre reprizele de cântat și eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă și a venit de grabă la mine unul dintre băieții de la tehnică > Venise un porumbel alb și s-a așezat exact pe microfonul soliștilor. Nu știm de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii.”, a spus Călin Geambașu pentru Antena Stars.

Mălina Olinescu a murit la data de 12 decembrie 2011 la doar 37 de ani.  Mălina a câștigat mai multe festivaluri muzicale iar în 1998 a participat la Eurovision cu melodia „Eu cred”. Mălina Olinescu s-a sinucis aruncându-se de la etajul șase al blocului în care locui, în zona Gării de Nord din București, după ce s-ar fi despărțit de prietenul ei. Momentul rămâne și la 9 ani de la tragedie unul controversat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel