Zodiile și Calea spirituală. Cum își găsesc liniștea sufletească

Data actualizării: | Data publicării:
Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa unsplash

Astrologia poate fi considerată ca făcând parte din lumea spirituală și îmbrățișarea ei este o alegere înțeleaptă pentru a fi mai conștient de stilul de viață și de alegerile tale. Prin urmare, aici este listată calea spirituală pe care este posibil să o urmeze fiecare semn zodiacal.

Spiritualitatea nu este doar o practică, ci un mod de viață. Spiritualitatea se infiltrează în fiecare gând, cuvânt și acțiune pe care o întreprinzi, odată ce o îmbrățișezi. Fără să știm, conexiunile spirituale sunt foarte importante pentru a se îmbina cu viața și relațiile de zi cu zi. Oferă un sentiment de direcție și identitate. O persoană se simte calmă, liniștită și în armonie cu credințele și valorile sale. 

 

Berbec

Ar trebui să încerci să meditezi și să te rogi mai mult. S-ar putea să fiți înclinat spre lux și să nu găsiți timp pentru a vă implica în spiritualitate. Acest lucru poate fi un contratimp pe care ar trebui să vă concentrați mai mult. Evitați să cheltuiți bani pe lucruri nechibzuite.

 

Taur

Îți vei găsi liniștea cu elementul apă. Din punct de vedere spiritual, veți fi înclinat spre budism sau spre alte forțe care se ocupă cu elementul apă. Va trebui să fiți atent, deoarece elementul dvs. este și el în zaruri cu celelalte elemente care încearcă să vă strice.

 

Gemeni

Domnul tău este alături de planeta Saturn, oferindu-ți o putere imensă. Este posibil să fiți atras într-o direcție favorabilă, așa că, pentru voi, a fi spiritual va fi calea cea mai ușoară. Vizitați templele și donați alimente, haine și alte bunuri de primă necesitate. 

 

Rac

Te dezvolți prin îmbrățișarea conexiunilor spirituale, deoarece elementul tău aer te va ajuta să te simți bine. Dar căldura aerului vă va aduce unele schimbări de dispoziție. Trebuie să te rogi mai mult în această lună pentru a sta departe de depresie și a rămâne fericit.

 

Leu

Veți avea un nivel mai ridicat de înclinație spirituală, deoarece este posibil să călătoriți într-un loc sfânt. Vor fi ample ocazii în familie, de asemenea, care vă vor ajuta să vă acordați cu latura voastră spirituală. Veți fi foarte concentrați spiritual timp de câteva luni.

 

Fecioară

Rugăciunea u te va ajuta să-ți găsești pacea interioară sau consolare. Poți vizita zonele de dealuri sau munții, deoarece calmul și seninătatea te vor ajuta să înțelegi ce îți dorești cu adevărat. Puteți călători pentru un weekend. 

 

Balanță

Încercați să nu vă pierdeți răbdarea, pentru că s-ar putea să vă confruntați cu dificultăți pentru o perioadă de timp. Este posibil să vă confruntați cu certuri inutile și chiar să încercați să fiți ultra dominant cu partenerul sau cu cei apropiați. Va trebui să rămâi concentrat și să știi care este calea cea dreaptă, astfel încât să o urmezi.

 

Scorpion

Nu veți avea prea mult timp pentru voi înșivă, dar faceți tot posibilul să meditați și să faceți introspecție. Va fi mult mai multă presiune de muncă la birou. Încercați să vă începeți ziua făcând rugăciuni.

 

Segetător

Vor fi o mulțime de probleme de sănătate care vă vor cauza stres și anxietate. De asemenea, va exista o mulțime de neliniște din cauza problemelor care pot include probleme familiale. Atunci va trebui să vă concentrați din punct de vedere spiritual.

 

Capricorn

Elementul tău este solul, așa că venerarea dietelor va fi ideală pentru tine. Asigură-te că vizitezi o biserică cel puțin o dată pe săptămână pentru creșterea și îmbunătățirea vieții tale profesionale și personale. Această înclinație spirituală va fi benefică pentru tine.

 

Vărsător

Veți avea prea multe dureri de corp sau probleme legate de picioare, ceea ce va crește tensiunea și presiunea din mintea dumneavoastră. Va fi benefic pentru dvs. să donați lucruri copiilor și persoanelor nevoiașe. Nu veți fi prea înclinat spiritual, dar ar trebui să încercați să vă rugați cel puțin o dată pe zi.

 

Pești

Veți avea prea multe îndoieli și neclarități în luarea deciziilor.  Este posibil să vă concentrați mai mult pe meditație și pe câteva escapade spirituale. A bea multe lichide va fi un lucru înțelept pentru dvs.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel