Caius Covrig, despre succesul în afaceri și hate-ul din online: „Nu m-am așteptat la valul acesta de ură” / Oracolul Vedetelor

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Caius Covrig este invitatul Andreei Cercel în emisiunea Oracolul Vedetelor, difuzată pe Spectacola și DC News. 

Fostul baschetbalist Caius Covrig este invitatul săptămânii în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News. Tânărul milionar, în vârstă de 27 de ani, a pășit în platoul nostru pentru a ne dezvălui cum a început 2024, dar și ce planuri și rezoluții are în Noul An. Întors de ceva timp din America, acolo unde a locuit 9 ani de zile, pentru a revoluționa turismul românesc, acesta ne va vorbi în cadrul emisiunii și despre modul în care educația și principiile oferite de părinții săi și-au pus amprenta asupra reușitelor pe care le bifează în ziua de astăzi.

Printre invitații care i-au călcat pragul locației până acum se numără și Busu, iar Caius Covrig ne va povesti cum l-a cunoscut pe celebrul prezentator de meteo de la Pro TV și ce relație este între cei doi.

Odată cu pătrunderea în mediul online, acolo unde acesta este extrem de prezent, au apărut, după cum era firesc, și primele critici. Astfel, Caius Covrig ne va spune ce părere are despre „hate-ul” din online și cum și-a pus acesta amprenta asupra sa, până acum.

Cu toate aceste subiecte, dar și cu multe altele, precum ar fi momentul în care se gândește Caius să-și întemeieze propria familie sau cum arată dieta unui sportiv de performanță, vă așteptăm vineri, 19 ianuarie 2024, la Oracolul vedetelor.

Nu ratați Oracolul Vedetelor, de vineri, 19 ianuarie 2024, de la ora 19:00. Emisiunea va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro  și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201                    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania                        


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/                     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola                    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en                       

Site: https://www.spectacola.ro/                        

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola         



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel