Câinele perfect pentru ZODIA ta vs. pisica perfectă pentru tine

Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay
Descriere foto: Imagine cu caracter ilustrativ, sursa pixabay

Oricine a avut grijă de un patruped ştie cât de multă iubire poate oferi şi cât de repede câştigă statutul de „membru” al familiei. Te-ai gândit vreodată care e câinele perfect pentru zodia ta sau care e pisica perfectă pentru semnul tău zodiacal? 

Câinele perfect pentru fiecare zodie

Berbec: Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune.

Taur: Basset Hound

Taurul este condus de Venus, planeta plăcerii, și este cunoscut pentru că este un mare fan al relaxării, la fel ca acest echivalent canin care adoră un pui de somn dulce.

Gemeni: Russell Terrier

Dacă te-ai născut sub acest semn de aer sociabil și vorbăreț, de multe ori zumzăi de la un lucru la altul. Gemenii sunt foarte comunicativi, fiind conduși de mesagerul Mercur. De aceea s-ar putea să te înţelegi foarte bine cu această rasă de câine. Este un patruped curios căreia îi plac trucurile şi sunt cunoscuți pentru că sunt foarte vocali și inteligenți.

Rac: Collie

Ca un semn de apă sentimental, grijuliu, care poate înţelege emoțiile altora și are aptitudinea de a oferi sprijin cald și iubitor la fiecare pas, te-ai putea înţelege de minune cu acest căţel.  

Leu: Golden Retriever

Leii strălucitori, iubitori de lumina reflectoarelor, conduși de soare, nu pot să nu fie vedetele principale în toate spectacolele. Un golden retriever, adesea reprezentat ca fiind un câine de familie în filme și emisiuni TV, va fi o potrivire perfectă pentru tine.

Fecioară: Pudel în miniatură

Dacă te-ai născut sub acest semn de pământ sensibil și orientat spre a-i ajuta pe ceilalţi, te-ai putea vedea în mini-pudelul inteligent, orientat spre oameni. Conduși de Mercur, Fecioarele sunt inteligente și comunicative, la fel ca această rasă elegantă.

Balanță: Bichon havanez

Ca un semn de aer simpatic și social, al cărui conducător este Venus iubitor de frumusețe, echivalentul tău canin este fără echivoc Bichonul havanez. Balanțele sunt cunoscute pentru că sunt fermecătoare, iubitoare de pace și apreciază orice ocazie de a-i distra pe alții.

Scorpion: Basenji

Dacă te-ai fi născut sub acest semn dinamic, misterios, foarte concentrat, nu ți-ar fi greu să te înţelegi cu un patruped din rasa Basenji. Aceşti câini sunt independenți, unici și curioși. Conduși de Marte îndrăzneț și de puternicul Pluto, Scorpionii sunt hotărâți, rezervați și magnetici, la fel ca acești pui care latră puţin dar ştiu ce vor.

 

 

 

Citește continuarea pe ASTROSENS

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 01 noi 2021, 11:08 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience