Câinele Oanei Zăvoranu a fost furat. Ce mesaj le-a transmis vedeta celor care au făcut asta: „Sunteți niște viermi împuțiți”

Data publicării:
Oana Zăvoranu și câinele Ozzy, foto Instagram
Descriere foto: Oana Zăvoranu și câinele Ozzy, foto Instagram

Oana Zăvoranu trece prin clipe grele după ce i-a fost furat câinele. Ce mesaj are vedeta pentru cei care îi vor răul. 

Oana Zăvoranu iubește mult animalele, iar asta s-a văzut de-a lungul timpului. Vedeta are două animale de companie pe care le iubește enorm. 


Vedeta trece prin clipe grele după ce câinele Ozzy ei a fost furat chiar din curtea casei. Oana Zăvoranu spune că a văzut clar pe camerele de supraveghere că niște indivizi i-au furat cel mai bun prieten. Aceasta le-a transmis hoților un mesaj tranșant. Le-a dat termen o oră să îi aducă cățelul înapoi și le-a spus că au fost filmați de șapte camere de luat vederi. 


„7 camere v-au filmat, sunt pe camerele de filmare imagini cu momentul în care a fost furat cățelul. (...)


Sunteți foarte proști. Aveți la dispoziție o oră, cei care l-ați furat, să îl aduceți înapoi, dacă nu, începe jihadul pentru cățelul ăsta. Se vor întampla lucruri îngrozitoare. Sunt suficient de puternică, corectă, asumată, încât să ies în față. Sunteți niște viermi împuțiți. Eu știu că, de fapt, nu are nimeni nevoie de cățelul meu o zi, e doar un act mârșav de a încerca să-mi faceți rău. Dacă nu apare, vom face live chiar din fața secției de poliție”, a spus Oana Zăvoranu într-un live pe Instagram. 


Oana Zăvoranu a promis că va oferi recompensă celor care îl vor aduce pe Ozzy înapoi la ea și va merge și la poliție pentru a fi sigură că își recuperează cât mai curând patrupedul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel