Cad măștile pe Insula de 1 milion. Sorin primește mai multe acuzații: „A împins-o pe Nicoleta și a vrut să dărâme cortul”

Data publicării:

Într-o nouă editie tensionantă a reality show-ului "Insula de 1 milion", difuzat în această sâmbătă, la ora 21:00, la Kanal D, ies la iveală evenimente surprinzătoare, ce scot la lumină adevăratele caractere ale concurenților. În mijlocul acestui vârtej, Sorin este protagonistul unui incident tensionat si revoltător, atrăgând atenția celorlalți concurenți de pe insulă.

 

"Sorin, în toiul nopții, a vrut să dărâme cortul si să se mute", mărturisește Mihai, unul dintre colegii săi de concurs. “A intrat la noi în cort, a împins-o pe Nicoleta”, acuză o alta concurentă.

Aceste declarații vin în urma unor momente extrem de tensionante, în care Sorin si-a dezvăluit latura sa mai întunecată. “Ei (n.r. concurenții) știau de la început că sunt rău. Eu sunt o persoană rea", afirmă Sorin, surprinzându-i pe toți cei prezenți.

Incidentul nu a fost doar verbal, ci și fizic. Într-un moment de exces de furie, Sorin a împins-o pe Nicoleta, colega sa de tabără. După acest incident, Sorin a decis să se autoizoleze pe insulă, departe de ceilalți, considerând că este cel mai bine așa.

"Eu mă simt mai bine acum, știu că am grijă doar de mine...”, spune Sorin.

 “Au avut loc evenimente total neasteptate”, anunță în Arenă Cosmin Cernat, prezentatorul reality show-ului “Insula de 1 milion”, aruncând și mai multă lumină asupra evenimentelor tulburătoare ce au loc pe insulă.

 Reacțiile nu întârzie să apară și din partea altor concurenți. "Primiți mâncare și mai sunt încă patru persoane pe lângă tine și tu sapi o groapă să le ascunzi?", acuză Ileana, exprimându-și indignarea față de acțiunile lui Sorin.

“Tot timpul am fost o persoană dornică de aventură, de acțiune”

Înainte de plecarea în Republica Dominicana, Sorin a povestit despre experienta sa în Legiunea Străină, organizație din care a făcut parte  1 an și 7 luni. Întrebat despre motivul pentru care a pus capăt acestei experiențe, Sorin a explicat că nu a putut accepta restricțiile stricte impuse acolo.

"Eu tot timpul am fost o persoană dornică de aventură, de acțiune, pentru că am făcut foarte multe sporturi, chiar foarte multe, adică de la înot, cros, sală, fitness, baschet, fotbal, am încercat de toate. Si aici mi-au oferit alte sporturi: sărit cu parașuta, scufundări. A fost un an foarte intens, greu, rupt de tot ce înseamna familie, pentru ca n-am avut contact cu nimeni din exterior, si dupa 1 an si 7 luni am avut ocazia să ies, ca aveam contract pe 5 ani, dar în acelasi timp mi-am dovedit că am reusit, nu puteam să fac ceva in plus, doar să lucrez pe contract mai departe, să aștept o misiune. M-am gândit că locul meu ar fi mai bun afară, pentru că am văzut ce persoane erau acolo si pentru ce trăgeau cu totii, ei veneau pentru acte si pentru cetățenie, pe care le obtineau dupa 5 ani, si eu nu aveam nevoie, fiind european. Acolo nu puteai să ai o iubită. Daca ieșeai afară si iti făceai o iubită, erai pedepsit…Putea fi si cu închisoare”, a povestit Sorin inainte de a pleca in Republica Dominicana, la “Insula de 1 milion”.

Cum va face față mai departe Sorin competitiei de la “Insula de 1 milion” rămâne de văzut. Provocările sunt din ce în ce mai mari pentru cei rămași pe insulă sunt din ce în ce mai mari. Sambata, jocurile vor fi făcute de Szilard, iar acest lucru poate pune paie pe foc în tabăra Sudicilor, cu precădere. Emisiunea “Insula de 1 milion”, prezentată de Cosmin Cernat, poate fi urmarită în fiecare sambata si duminică, de la ora 21:00, si lunea, de la 20:00, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel