Cabral, ținta criticilor din cauza unei fotografii "controversată" cu fiica sa, Namiko: "Nu e periculos?"

Data actualizării: | Data publicării:
Cabral, sursa instagram
Descriere foto: Cabral, sursa instagram

Cabral a fost tras la răspundere de către fani după ce a publicat o fotografie cu fiica sa, Namiko.

Recent, Cabral a publicat pe rețelele de socializare două fotografii cu fiica lui și a Andreei Ibacka, care au creat mari controverse. Mai exact, în fotografie micuța stă lângă doi câini Cane Corso, de talie mare.

„Duduița Namiko și puii cucoanei Tiara Ibacka, pe relax…”, a notat prezentatorul în dreptul fotografiei.

La scurt timp după publicarea fotografiilor, fanii au reacționat imediat. Aceștia consideră că patrupedele sunt mult prea pericuoase și că au existat foarte multe cazuri în care câinii au atacat copiii.

 „Îmi este frică de câini?‍… mai ales de rasa ta de câini. Mi se par fioroși… am văzut pe stradă o scenă în care a atacat un alt câine de talie mai mică… de atunci și mai frică… iar chestia asta nu mă lasă să iau câine copiilor… și am o teamă când văd copiii în preajma lor, indiferent de rasă…”, a fost mesajul unei urmăritoare.

La scurti timp, Cabral i-a dat imediat replică urmăritoarei sale: „Înțeleg foarte bine starea ta. Și e de înțeles. Pe cuvânt, așa era Andreea acum 14 ani. Speriată de orice câine. Și l-am luat pe Pit. Corcitură de ciobănesc. Și de atunci iubește câinii. Și, la fel de important, îi înțelege”.

Un alt fan l-a întrebat: „Nu e periculos?’, iar prezentatorul a zis: „Ba da, chiar este. Uneori îi atacă pe săracii câini…”. Cineva l-a și felicitat pe Cabral. „Cabral, ai tot respectul meu pentru faptul că nu ești vreun «limitat» în ceea ce privește relația copil-câine! You rock! Ba chiar mi-ai dat o idee și o să îți scriu în privat, poate vezi”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel