Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi sunt în culmea fericirii/ VIDEO

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibacka, sursa instagram
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibacka, sursa instagram

Cabral și Andreea Ibacka au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi au împărtășit minunata veste cu fanii.

Cabral și Andreea Ibacka se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Recent, cei doi au dezvăluit tuturor și sexul bebelușului. Ei bine, cei doi o să fie părinți de băiat. Frumoasa actrița i-a dat soțului său minunata veste într-un mod inedit.

Deși Cabral a insistat că nu vrea să afle sexul bebelușului până când se va naște, Andreea Ibacka nu s-a lăsat cu una cu două, astfel că, într-un final nu s-a mai putut abține și l-a anunțat pe soțul său că a fi tătic de băiețel. Întreg momentul a fost filmat de către viitoarea mămică, care s-a folosit de un praf albastru pentru a face marele anunț.

La aflarea veștii, Cabral a avut o reacție nemaipomenită. Acesta a radiat de fericire că mezinul familiei va fi băiat.

Fanii celor doi s-au amuzat teribil la vizionarea filmulețului cu anunțul, mai ales că cei doi sunt extrem de haioși, iar simțul umorului nu le lipsește niciodată.

 „Asa-ti trebuie, daca ti-au luat femeie leoaica„ Vaaai cât am ras, am urmărit toate filmulețele și abia așteptam sa aflu! Felicitări !!! Sa fiți sănătoși și fericiți toată viata alături de puii voștri!”, „Tare rău Andreea! Sunteți o familie superba!”, „Am ras cu lacrimi!Sunteti mortali! Doamne ajută,sănătos sa fie ! Drăguți foc!”, „Felicitari ! M am uitat de 10 ori la aceasta filmare si rad la fel de copios . Sa fiti sanatosi si fericiti ! Sunteti o familie frumoasa ”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel