Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, în miez de noapte. Ce s-a întâmplat cu micuțul Tiago: „Leșinați”

Sursa foto: Cabral, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Cabral, facebook

Cabral și Andreea Ibacka au trecut prin momente delicate, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Ibacka și Cabral împărtășesc cu fanii tot ce se întâmplă în viața lor, fiind ele bune sau rele. Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când prezentatorul TV le-a povestit fanilor momentele delicate și prin care a trecut el și soția sa, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, Tiago. 

Cabral și Andreea Ibacka au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, în miez de noapte

Cabral le-a povestit internauților că au avut parte de un moment de panică în urmă cu câteva nopți, după ce au ajuns de urgență la spital cu fiul lor, Tiago, din cauza febrei. Acum, micuțul este bine, iar părinții săi pot răsufla ușurați. 

„Se întâmplă des să povestim atunci când e de bine, zâmbim tot timpul, punem poze când mai plecăm pe ici pe colo. Uite, ăștia suntem noi, ajunși de urgență la spital, acum câteva nopți. Cu febră, cu Tiago supărat, obosiți și îngrijorați. Acum T. e bine. Atunci... Andreea si cu mine, ca orice părinți, leșinați de grijă. Chapeau bas echipei de la spital, profi și eficienți, chiar dacă era 4 dimineața. Mulțumim.”, a scris Cabral Ibacka în mediul online, în urmă cu doar câteva minute.

Ce boală îl sperie pe Cabral

Cabral are o familie minunată și un job la care mulți oameni visează, dar spune că are și el fricile lui, chiar dacă pare mereu puternic și relaxat cu tot ce se întâmplă în jurul lui. Chiar pe blog-ul lui, Cabral le-a dezvăluit fanilor că se teme foarte tare de cancer, chiar dacă este o persoană optimistă.

„Sunt genul care trăiește optimist. Nu văd belele peste tot, nu văd boli și necazuri… ba chiar din contră. Totuși, dacă ne punem la un pahar de vin alb de vorbă… probabil că ajungem să vorbim și de frici. Și-atunci îți spun sincer și deschis, de cancer mă tem”, a scris Cabral Ibacka  pe pagina sa de blog.

Prezentatorul TV a mărturisit că este speriat de această boală, deoarece știe că nu prea există leac, iar în România, pacienții care au fost diagnosticați cu această boală incurabilă au puține șanse de supraviețuire față de celelalte țări. 

”Mi-e frică în primul rând pentru încă nu ne-am prins de la ce-l facem. În esență, lista cu chestiile despre care se spune că provoacă sărăcia asta de necaz este interminabilă și cuprinde… cam orice faci. Trăitul în sine pare că e una dintre cauze… Și mi-e frică și pentru că la noi se scapă mult mai greu de cancer decât se reușește prin alte țări. Nu e o acuzație, nu mă lamentez, e doar o constatare. Am prieteni care au trecut prin cancer. Și mi s-a părut groaznic că pe lângă boala în sine au avut constant și stresul cu banii”, a mai notat  prezentatorul TV.

Cabral a recunoscut că îi este frică și de medicul stomatolog

„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă… Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească. Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a dezvăluit Cabral pe blogul personal.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 18 iun 2023, 08:53 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience