Cabral se întoarce în televiziune. Ce emisiune va prezenta: „Cei de acasă au făcut un frumos tărăboi”

Data publicării:

Cabral se întoarce în televiziune! Emisiunea Ce spun românii revine din 6 martie, de la ora 18:00, la PRO TV

Am întrebat 100 de români: care este cel mai așteptat quiz show al momentului? Și toți au răspuns: Ce spun românii. Din 6 martie, Cabral se întoarce cu familii noi, ediții speciale și o mulțime de întrebări surprinzătoare. În fiecare zi, de la ora 18:00, pe PRO TV și VOYO.

 

Au reînceput filmările pentru show-ul Ce spun românii. După o scurtă vacanță, timp în care telespectatorii PRO TV s-au bucurat de show-ul Batem palma?, Cabral s-a întors pregătit să cunoască noi familii simpatice dornice să răspundă la tot felul de întrebări nebune: ”Iată că după o pauză de câteva luni ne întoarcem, la aceeași oră, cu același Ce Spun Românii. Ne-a prins bine pauza, revenim cu mai multă energie, cu familii și mai simpatice, cu întrebări… și mai nebune. Dar nu numai. Când am intrat în pauză, ne-a luat prin surprindere faptul că cei de-acasă au făcut un frumos tărăboi. Nu ne așteptam la așa manifestare de dragoste, la atâtea complimente și solicitări de a reveni pe sticlă. Ne onorează și ne responsabilizează enorm cele scrise de oameni în perioada asta și, mai presus de toate, ne fac să revenim la 18:00 cu sentimentul că munca noastră este apreciată. Sper să fie bine, suntem gata să aflăm cu toții, cu zâmbetul pe buze, ce spun românii...”, a spus Cabral.

Din 2015 și până acum, peste 1900 de echipe au jucat în emisiunea Ce spun românii! 102 familii au ajuns în finală, iar 58 dintre ele au câștigat marele premiu în valoare de 20.000 de lei. De-a lungul celor 8 ani, Cabral a adresat peste 18.000 de întrebări, dintr-un total de 35.400 de întrebări testate în sondajele echipei de producție. Răspunsurile au generat premii în valoare totală de aproape 1.5 milioane de euro! Cele 1701 ediții au fost filmate în 453 de zile și au cumulat peste 4.500 de ore de material video brut.

 

La finalul celor 60 de ediții de succes, lider de audiență pe acel slot, primul sezon Batem Palma? se va încheia săptămâna viitoare când calculatorul îi va alege pe ultimii concurenți care se vor lua la întrecere cu norocul și vor elimina cutiile aflate în joc, cu dorința de a câștiga premiul cel mare de 100.000 lei. Show-ul se va întoarce pe micile ecrane în curând.

 

Ce întrebări le vor da bătăi de cap echipelor, dar și ce răspunsuri au oferit cei 100 de români, vedem din 6 martie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 18:00, la Ce spun românii.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel