Cabral s-a redescoperit la 43 de ani. Prezentatorul TV a dezvăluit care este pasiunea lui secretă

Data publicării:
Cabral, sursa instagram
Descriere foto: Cabral, sursa instagram

Cabral le-a dezvăluit tuturor care este pasiunea lui la 43 de ani.

Cabral a fost invitat în emisiunea “Vorbește lumea”, difuzată de Pro TV, acolo unde a dezvăluit care este pasiunea pe care a descoperit-o la vârsta de 43 de ani.  Prezentatorul TV este pasionat, mai nou, de navigatul pe mare. Acesta a vizitat mai multe țări pe velier și are în plan să le ofere tinerilor care doresc să își unească destinele, o experiență unică pe mare.

“Regula e să ieșim în apele internaționale. Și eu încep să oficiez nunți pe velier”, a spus Cabral.

 

În urmă cu ceva timp, Cabral le-a mărturisit fanilor ce meserie a avut înainte să ajungă prezentator TV. Acesta a descărcat TIR-uri, a lucrat la vulcanizare și chiar și pe șantier, după cum chiar el a povestit.

“Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, declara Cabral chiar pe blogul personal, în urmă cu ceva timp.

 

Cabral, adevărul despre căsnicia cu Andreea Ibaka

 

Cabral și Andreea Ibaka formează un cuplu extrem de apreciat.  Andreea este acum însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului și, deși toată lumea se aștepta ca această perioadă să fie cu adevărat perfectă în familia lor, Cabral dă cărțile pe față și spune că perfecțiunea este departe de ei. Prezentatorul TV dezvăluie că are numeroase certuri cu soția sa și că lucrurile se petrec între ei la fal ca în orice familie: cu sinceritate și naturalețe. Pe de altă parte, acesta recunoaște că își iubește enorm soția și crede că este natural ca relația lor să fie una imperfectă.

„După postările cu poze cu corcodușele Andreea Ibacka și Namiko am primit foarte multe comentarii cu „familia perfectă”.

Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe.

Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră.”, a transmis Cabral pe rețelele de socializare.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel