Cabral, mesaj emoționant pentru mama lui. Ce dezvăluiri a făcut prezentatorul: "Îi pare rău că m-a urecheat cam des"

Data publicării:
Cabral și mama sa, sursa instagram
Descriere foto: Cabral și mama sa, sursa instagram

Cabral a făcut dezvăluiri emoținante despre mama sa. Prezentatorul îi este recunoscător celei care i-a dat viață.

Cabral este unul dintre cei mai carismatici prezentatori TV. Pe lângă cariera de succes, acesta se bucură și de o familie superbă, alături de Andreea Ibacka. Cei doi au împreună o fetiță, Namiko și un băiețel de doar câteva luni. 

Cea care i-a dat viață este Argentina Boldea. Femeia a muncit enorm de mult pentru ca lui Cabral să nu-i lipsească nimic. Pentru acest lucru, Cabral îi este recunoscător mamei sale și nu trece zi fără să îi mulțumească pentru tot ce a făcut pentru el. Recent, acesta i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant. Totodată, acesta a ținut să precizeze și care sunt cele mai mari regrete ale mamai sale vizavi de el.

 

„Mama, când am făcut 40 de ani, mi-a zis cu lacrimi în ochi că-i pare rău de două chestii legate de mine. Că se gândește acum că m-a urecheat cam des. I-am zis că avea și de ce. Și că eu nu știu nici acum, după mulți ani, dacă aș ști să fac mai bine decât a făcut ea. Și că n-are rost să se gândească dacă a făcut și chestii mai puțin bune… mai bine se gândește la cât de greu a început viața și cât de multe lucruri a reușit să facă ea, prin puterile ei.

Și mi-a mai zis că-i pare rău că n-au fost bani să mă dea la niște școli din alea mai cu moț. Mă mânca limba să-i spun că dacă mă trimitea la școli mai bune… nu eram chiar atât de tembel acum. Dar m-am gândit că-mi livrează vreo două după ceafă… și n-am zis. Dar i-am recunoscut că, probabil, m-ar fi ajutat treaba asta. Și că, din nou, a făcut atât de multe bune, cu toate șansele potrivnice, încât gândurile astea efectiv nu-și au rostul', a transmis Cabral.

 

 

 

Cabral, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie

 

Cabral a povestit pe blogul său suferințele prin care a trecut în copilărie. Prezentatorul TV spune că este încă marcat de traumele din primii ani de viață și că a muncit din greu pentru a-și depăși condiția.  Abandonat de tată la doar câteva săptămâni, Cabral a fost crescut de mama sa. 

„Am învățat să muncesc, să gândesc, să cresc. Am pornit în viață părăsit de tată la doar câteva săptămâni de viață. 

Cu o mamă de la țară, de la coada vacii, de la care am învățat că te poți ridica, poți învăța, poți alege orice carieră vrei tu… dacă ești dispus să muncești pentru asta. Și dacă ai încredere în tine”,  a povestit prezentatorul TV pe blogul său.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel