Cabral, dezvăluiri inedite despre prima întâlnire cu Andreea Ibacka: "Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva"

Data publicării:
Cabral și Andreea Ibaka, foto Instagram
Descriere foto: Cabral și Andreea Ibaka, foto Instagram

Cabral a vorbit despre prima întâlnire cu Andreea Ibacka. Prezentatorul TV s-a îndrăgostit la prima vedere. 

Cabral și soția sa, Andreea Ibacka, s-au cunoscut în urmă cu 14 ani pe platourile de filmare. Prezentatorul Tv a mărturisit că el s-a îndrăgostit pe loc de frumoasa blondină, deși aceasta nu îi dădea semne că îl place. Recent, Cabral a vorbit despre prima întâlnire cu cea care îi este sufletul pereche.

”Mi-a băgat mortul în casă foarte tare. O să îndrăznesc să spun că era vorba de prima lectură a scenariului Inimă de Țigan, ea era în rol principal, alături de Denis. Am zis: Mamă, ce c*r! Sunt prost, de ce să mint? Mi-am dat seama că fata e deșteaptă, că e frumoasă. Ăștia din rolurile principale stau în primele rânduri, ca ăia șmecheri. Ca la școală. Noi eram în spate, ne rugam să nu ne vadă. Când am văzut-o, am zis: Doamne ajută cu așa ceva, uite ce noroc în viață! După 14 ani, uite unde am ajuns”, a dezvăluit Cabral, în cadrul emisiunii ”La Măruță”.

 

Andreea și Cabral, zece ani de căsnicie

 

Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Andreea Ibacka a povestit că încetul cu încetul a fost cucerită de umorul lui Cabral. Acum, cei doi au sărbătorit 10 ani de când au devenit soț și soție și sunt mai fericiți ca niciodată.

 

”Mi-a mâncat tinerețile (n.r. râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi de cele mai multe ori facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. 

Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel