Cabral, devastat de durere, după moartea prietenului său Cristian Predoi: "S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți"

Data publicării:
Cabral și Cristian Predoi, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Cabral și Cristian Predoi, sursa instagram/ colaj foto

Cabral a transmis un mesaj emoționant, după ce prietenul său, Cristian Predoi, a decedat în urma unui accident rutier.

Cristian Predoi era un motociclist experimentat din România. Bărbatul în vârstă de 31 ani, din Otopeni, era într-o călătorie prin ţară, și, și-a găsit sfârșitul într-o curbă, în după-amiaza de vineri, 16 iulie, de pe un drum judeţean de la Şaru Dornei, Suceava. 

Din primele informaţii, Cristian Predoi se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică ridicată pe drumul județean din Șaru Dornei. La un moment dat, din cauza vitezei şi a carosabilului umed a pierdut controlul într-o curbă şi s-a izbit frontal de o mașină. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat într-un gard. La volanul mașinii se afla o femeie de 26 de ani care a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

La sosirea echipajului de salvare, Cristian era conștient și cooperant, însă în drum spre spital a început să acuze dureri mari. În ciuda efortului medicilor de a-l salva, motociclistul și-a dat ultima suflare. Cel mai probabil,  din cauza unor grave leziuni interne, potivit Antena 3.

La scurt timp, sute de mesaje și condoleanțe au curs pe pagina motociclistului. Rudele, prietenii, dar și cei care îl îndrăgeau pe Cristi Predoi au rămas cu sufletul împietrit de durere. Printre aceștia se numără și Cabral , de asemenea, un împătimit al motocicletelor. Prezentatorul TV și își amintește cu nostalgie de momentele pe care le-a petrecut alături de regretatul său prieten Cristian Predoi. 

 

”Mă dau pe moto de fix 23 de ani. Și-mi place mult. Mult. Mult. Dar de fiecare dată când mă întreabă cineva dacă să se apuce de moto…îi spun că mai bine să nu. Să NU. SĂ NU. Cristi a construit foarte mult pe moto în România. Și nu numai. A educat, a povestit, a explicat… a transpus din emoție în video și text, a pus în limbaj universal bucuria de a trăi pe două roți. A făcut toate astea cu pasiune, cu mândria de a fi unul dintre cei puțini, cu orgoliu și cu avânt.

Ne-am întâlnit enervant de des, la toate chestiile moto mișto… dar și la toate prostiile moto. Din România și până în Portugalia, din Spania și Grecia și până în Bulgaria, în șei de mici lingurițe de 400 și până la balaurii mari. L-am luat la mișto de fiecare dată când am avut un cap de ață de care să mă leg. M-a luat la mișto de fiecare dată când și-a dorit, că n-avea nevoie de capete de ață… și le găsea singur.

M-a sunat prietenul meu, Ionuț. Să-mi spună că prietenul nostru, Cristi Predoi, nu mai este. S-a dus prin alte lumi, așa cum a și trăit, pe două roți. Sper să fie mai bine unde ai ajuns acum, omule. Să te odihnești în altă șa, pe altfel de drumuri. Condoleanțe familiei. Condoleanțe lumii moto de la noi, am pierdut un om mișto, mișto de tot. Drum lin, Cristi”, a fost mesajul emoționant al lui Cabral.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel