Cabral, despre cea mai mare frică a sa. Ce boală îl sperie pe soțul Andreei Ibacka: „Mă tem...”

Data publicării:
Cabral, foto Facebook
Descriere foto: Cabral, foto Facebook

Cabral a dezvăluit care este boala incurabilă care îl sperie cel mai rău. 

Cabral este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România. Naturalețea și simțul umorului i-au atras admirația publiului și l-au clasat în topul celor mai longevivi prezentatori TV din România. 


Cabral are o familie minunată și un job la care mulți oameni visează, dar spune că are și el fricile lui, chiar dacă pare mereu puternic și relaxat cu tot ce se întâmplă în jurul lui. Chiar pe blog-ul lui, Cabral le-a dezvăluit fanilor că se teme foarte tare de cancer, chiar dacă este o persoană optimistă.

Cabral se teme de cancer

„Sunt genul care trăiește optimist. Nu văd belele peste tot, nu văd boli și necazuri… ba chiar din contră. Totuși, dacă ne punem la un pahar de vin alb de vorbă… probabil că ajungem să vorbim și de frici. Și-atunci îți spun sincer și deschis, de cancer mă tem”, a scris Cabral Ibacka  pe pagina sa de blog.

Prezentatorul TV a mărturisit că este speriat de această boală, deoarece știe că nu prea există leac, iar în România, pacienții care au fost diagnosticați cu această boală incurabilă au puține șanse de supraviețuire față de celelalte țări. 

”Mi-e frică în primul rând pentru încă nu ne-am prins de la ce-l facem. În esență, lista cu chestiile despre care se spune că provoacă sărăcia asta de necaz este interminabilă și cuprinde… cam orice faci. Trăitul în sine pare că e una dintre cauze… Și mi-e frică și pentru că la noi se scapă mult mai greu de cancer decât se reușește prin alte țări. Nu e o acuzație, nu mă lamentez, e doar o constatare. Am prieteni care au trecut prin cancer. Și mi s-a părut groaznic că pe lângă boala în sine au avut constant și stresul cu banii”, a mai notat  prezentatorul TV.

Cabral a recunoscut că îi este frică și de medicul stomatolog

„MI-E FRICĂ DE LEȘIN DE STOMATOLOGI! Băi, dar nu că mi-e frică… Mi se usucă gura, mi se face pielea de găină / curcan / struț, îmi transpiră palmele și-mi flutură sufletul, făcându-se mic în trupu-mi firav. Uite… acum că scriu despre asta, am un nod în gât. Totul a început acum mulți ani, când un nene mi-a făcut o extracție. De măsea. De minte. Al treilea molar. Sau cum naiba îl cheamă… Zic nene… că doctor nu era sigur. În primul rând nu mă credea că nu a prins anestezia. Și… ce crezi? Nu prinsese. Peste ani mi-am dat seama că al meu trup de cabanos e rezistent la genul ăsta de păcăleală chimică la dinți și nervi… și refuză să amorțească. Drept și prin urmare… urăsc sincer și pasional orice idee că cineva vrea să-mi bage șurubelnițe sau patenți pe la gingii”, a dezvăluit Cabral pe blogul personal.


Cabral a avut de-a lungul timpului parte de accidente destul de grave, ca de pildă momentul când a intrat cu ATV-ul într-o stâncă și într-un copac. Chiar dacă a rămas cu dinții intacți, acesta a mers mai des la medicul stomatolog. 


„De-a lungul anilor am avut noroc de dinți mișto. De-ai mei zic. Doar că mai multe accidente au trecut peste mine. Și peste ei… de dinți zic. Cel mai mișto a fost cel de ATV de-acum ceva ani, când am reușit să mușc dintr-o stâncă și dintr-un pom Mămică, da ce-am mai mușcat! Ei bine, de-atunci îmi fac curaj să mă duc la dentist. Vorba vine-mi fac… îmi fac vânt, curaj nu reușesc”, a mai spus prezentatorul TV. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel