Bursucu, confesiuni DUREROASE despre cel mai greu moment din viața sa: N-a stiut nimeni din spatele micului ecran

Data publicării:
Mister Bursucu, sursa instagram
Descriere foto: Mister Bursucu, sursa instagram

Bursucu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața lui.

Adrian Cristea sau Bursucu aşa cum este cunoscut de publicul larg este mereu cu zâmbetul pe buze, însă prezentatorul TV a trecut prin momente dificile. Recent, Bursucu și-a dechis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.  Acesta a povestit că aa fost nevoit să fie preent în emisiune pe care o modera, în ziua în care și-a îngropat bunica. După filmare, prezentatorul TV a plecat la pomană.

”Cea mai grea ”misiune” pentru mine, in general, si nu neaparat ce tine emisie, dar totodata si una dintre cele mai grele emisiuni pe care le-am facut, a fost in momentul in care bunica mea a murit! Era bunica mea, cea care buna parte din viata mea m-a si crescut. N-a stiut nimeni din spatele micului ecran… Luni dimineata am fost la cimitir sa-mi ingrop bunica, si la ora 15:00 eram la emisiune. Mi-am dat doliul jos, am glumit, am cantat, apoi m-am imbracat in doliu si am plecat la pomana”, a dezvăluit Bursucu pentru click.ro

Am venit la emisiune și apoi am fost la pomană

”Acelasi lucru s-a intamplat doi ani mai tarziu, cand l-am ingropat, intr-o zi de luni dimineata, pe bunicul meu. Am venit la emisiune si apoi am fost la pomana…la ce-am mai prins. Dar am inteles mereu ca misiunea noastra, a oamenilor de entertainment este sa facem oamenii sa zambeasca, sa fie optimisti, nu sa ii impovaram cu problemele noastre”, a mai spus acesta.

Bursucu, la un pas de a rămâne paralizat

La 20 de ani, Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu', a fost pe cale să rămână paralizat. Este o amintire care l-a marcat, credea că viaţa lui se va termina acolo. S-a accidentat în sală, la un antrenament de dans. Un coleg i-a căzut direct pe cap. A fost pe punctul de a rămâne paralizat de la gât în jos. A stat imobilizat la pat 10 zile, nu puteam merge nici măcar la toaletă. Despre acest subiect, Bursucu' a vorbit într-un interviu pentru DC News.

 

La 20 de ani ai fost pe punctul de a rămâne paralizat. Ce crezi că te-a salvat? Cum ți-a schimbat viața acest moment? De ce crezi că a fost nevoie de o lecție așa de dură în viața ta? Sau cum ai perceput tu episodul acesta?

”M-a salvat doar Dumnezeu, doar El a decis ca eu să fiu bine acum. Altcineva n-a putut decide asta. Acel moment a fost un accident… am fost la 1mm distanță de fisură pe coloană, ca să rămân paralizat… să se fractureze coloana de tot. După o lună și jumătate, aproape două, cât am stat imobilizat la pat, am avut șansa să-mi revin. A fost groaznică perioada aceea.

Nu știu dacă se pune problema că trebuia să învăț ceva din ceea ce am pățit atunci pentru că a fost o întâmplare. Nu m-am schimbat cu nimic, eu tot același tip plin de viață sunt, tot optimist am rămas, iar întâmplarea aceea am luat-o fix ca pe un accident, care se putea întâmpla, și n-am dat vina pe nimeni. Am înțeles de la început că a fost doar un accident, n-a vrut nimeni să-mi facă rău. Pur și simplu s-a întâmplat, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a decis ca eu să fiu bine și, probabil, tot El a decis că acesta trebuia să fie drumul meu!Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel