Bursucu: „Am slăbit 23 de kilograme când nimeni nu se mai aștepta”. Cum arată meniul de Crăciun al prezentatorului TV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Bursucu, prezentatorul emisiunii "Roata Norocului", de la Kanal D, împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

SPECTACOLA:  Cum te găsim în acest final de an?

Bursucu: La fel cum m-ați găsit tot anul, pe mail, la telefon. :) A fost un an plin, cu multe schimbări în viața mea, benefice. A fost anul în care am slăbit 23 de kilograme, m-am însurat, în curând îi facem majoratul fiicei mele, Alessia, am nășit pentru prima oară. De asemenea, mă bucur că "Roata Norocului" (n.r. – emisiunea pe care o prezintă, în fiecare duminică seară, de la 20:00, la Kanal D) a făcut și anul acesta o mulțime de oameni fericiți!

 

 

SPECTACOLA:  Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Bursucu: Cu faptul că am slăbit foarte tare și cu cel mai frumos eveniment din viață mea de până acum. A ieșit nunta perfectă, așa cum am visat-o! Și mă bucur că am slăbit 23 de kilograme când nimeni nu se mai aștepta, nici măcar eu. Aceste două realizări sunt și cele mai mari bucurii ale acestui an. Dar cea mai mare bucurie, nu numai a acestui an, este că am familia sănătoasă. Organizarea evenimentului important din viața noastră a fost, însă, și cea mai mare provocare.

 

 

SPECTACOLA:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

Bursucu: Din punct de vedere familial, îmi doresc să avem multă sănătate și înțelegere, așa cum am avut în cei 11 ani și jumătate de când suntem împreună. Din punct de vedere profesional, îmi doresc un proiect nou care să placă oamenilor și să ne redescoperim împreună într-un format nou, care să facă audiență și totul să fie foarte frumos. Din punct de vedere al sănătății, îmi doresc să fiu la fel de sănătos că și până acum, pentru că este cel mai important aspect ca să le pot face pe toate celelalte.

SPECTACOLA:  Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Bursucu: Am mai multe persoane. În primul rând i-aș acorda un premiu soției mele, Andreea, pentru că a acceptat să să îi fiu partener de viață. I-aș da premiu pentru faptul că m-a luat pe mine de bărbat și pentru că este cea mai bună mamă din lume. Este super femeie pentru că se ocupă și de job, și de copii, și de mine.

 

 

SPECTACOLA:  I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Bursucu: Nu i-am mai scris de ceva vreme.... O las pe fiica mea să îi scrie acum, eu doar mă asigur că Moș  Crăciun aude și vede. Îmi doresc să îmi schimb mașina, deja am pus ochii pe două, trei modele.

 

SPECTACOLA:  Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masă de Crăciun?

Bursucu: Crăciunul îl vom petrece acasă, în familie, că în fiecare an. Pe 27 decembrie vom pleca la Brașov, la niște prieteni. De la masă de Crăciun nu lipsesc bucățele tradiționale românești: salată de boeuf și sărmăluțele. Eu iarna mănânc de toate. Înainte mă săturăm din aperitiv, tot ce înseamnă tobă, lebăr, șorici, acum voi mânca un pic azi, un pic mâine. Dar le voi gustă pe toate. La noi acasă vine Moș Crăciun în fiecare an, este bucuria copiilor. Împodobim bradul mai devreme anul acesta, imediat după Moș Nicolae, cu toate că noi îl împodobeam în mod tradițional pe 24 Decembrie, în Ajunul Crăciunului. Anul acesta, Anays își dorește să-l împodobim mai devreme.

 

SPECTACOLA:  Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de ține la masă de Crăciun?

Bursucu: Familia. Cei care suntem de fiecare dată. Este o mare bucurie că în anul ce a trecut să nu pierzi pe nimeni drag și, când te așezi la masă de Crăciun, să vezi că îi ai alături pe toți cei dragi, că nu este niciun scaun gol. Eu țin foarte mult la treaba asta, noi o avem cu noi și pe bunica de 83 de ani și îi mulțumesc lui Dumnezeu că suntem o familie mare și frumoasă. Mă bucur când suntem toți împreună și când vine Moșul cu cadouri pentru toți cei prezenți, și mari, și mici.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bursucu (@mister_bursucu)

 

SPECTACOLA:  Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Bursucu: Nu îmi lipsesc foarte multe lucruri, am avut norocul să am o familie care a păstrat tradițiile. Dar de câțiva ani încoace, de câte ori împodobesc bradul, îmi lipsesc bomboanele acelea de brad pe care le mâncăm și lăsam doar staniolul, lumânările de brad și vată care se punea pe crenguțe. Acum avem globuri frumoase, beteală, altă abordare, dar țin de tradiții cât pot de mult.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel