Bursucu a răspuns fără probleme când a fost întrebat ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri: „Sunt mai multe”. Ce spune despre Monica Tatoiu

Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu. Captură video: YouTube/youtube/damian draghici
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu. Captură video: YouTube/youtube/damian draghici

Bursucu a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare în podcastul său, în care a fost invitată Ana-Maria Barnoschi, co-prezentatoarea emisiunii „Roata Norocului”. În cadrul discuției, aceasta l-a întrebat pe Bursucu ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri.

Ana-Maria Barnoschi a fost invitată în podcastul realizat de Bursucu. Co-prezentatoarea de la „Roata Norocului”, l-a întrebat pe partenerul ei din emisiune ce femeie showbiz i-a avansuri. Deși inițial a dat de înțeles că nu a existat, Bursucu și-a schimbat ulterior răspunsul.

„Dă-mi numele unei femei din showbiz care ți-a făcut avansuri”, l-a întrebat Ana-Maria Barnoschi pe Bursucu.

„De unde m-ați văzut voi pe mine sex simbol? Femeie care mi-a făcut mie avansuri...”, a spus Bursucu.

Te-ar putea interesa și: Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme și a devenit instructor de fitness. Ce a determinat-o să dea jos kilogramele în plus: „El mi-a produs declicul acela”

Bursucu a răspuns fără probleme când a fost întrebat ce femeie din showbiz i-a făcut avansuri: „Sunt mai multe”. Ce spune despre Monica Tatoiu

Glumeț din fire, Bursucu a declarat că nu a fost o singură femeie care i-a făcut avansuri, ci mai multe. Referindu-se la Monica Tatoiu, prezentatotorul TV a povestit o întâmplare controversată din emisiunea Teo Show. În timpul unei emisiuni, prezentatorul TV s-a lăudat că a devenit tătic. Atunci, Monica Tatoiu l-a întrebat pe Bursucu dacă este însurat cu mama fiicei sale. Când acesta i-a răspuns că nu, femeia de afaceri l-a numit „bastard” și i-a explicat că, dacă nu se căsătorește rapid și continuă să trăiască în concubinaj, copilul lor va fi afectat. În cele din urmă, când Bursucu s-a căsătorit, Monica Tatoiu l-a felicitat și i-a că nu mai este un „bastard”.

Te-ar putea interesa și: Tavi Colen a spus-o fără rețineri! Ce părere are despre Dorian Popa: „Nu știu ce are el și eu nu”

„Dar nu e una, sunt mai multe. Mie toate femeile în fac avansuri. Pe mine când mă văd, toate sunt leșinata. A leșinat una aici. M-am chinuit cu ea să-i fac  respirație. Am chemat ambulanța. O femeie care mi-a făcut mie avansuri... Nu e, că eu nu sunt frumos așa. Ce să zic dacă nu mi-a făcut nimeni avansuri? Când am vrut am făcut eu avansuri, nu mi-au făcut ele mie. Eu câne mă uit la fete mă uit la d-alea care nu fac avansuri niciodată. Nu știu, că nu sunt eu frumos așa. Monica Tatoiu, nu știu. Zic și eu că e măritată, nu știu. Săraca, e la casa ei.

M-a făcut bastard. Mi-a crăpat capul. A venit la Teo Show în emisiune. I-am povestit eu că eram fericit, că tocmai se născuse fiica mea. Ea m-a întrebat dacă sunt însurat cu fata. I-am zis că nu și după a spus «Atunci ești un bastard». Atunci am zis «Poftim?» și atunci ea mi-a zis «Ești un bastard! Dacă nu o iei mai repede de nevastă și trăiți în concubinaj e nenorocire asupra copilului». I-am zis «Vorbiți frumos, că eu nu m-am legat de viața dumneavoastră». Mi-a zis într-o pauză de publicitate și așa m-a ținut până m-am însurat. Când m-am însurat a zis «Gata Bursucule. Ești așezat la casa ta, de acum ești fericit. Nu mai ești bastard, ți-a trecut»”, a mai spus Bursucu.

Te-ar putea interesa și: „Au fost discuții”. Bursucu a rupt tăcerea și a spus adevărul despre certurile cu Teo Trandafir. Cum se înțelegeau, de fapt, în spatele camerelor de filmat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel