"Burlacul" Andi Constantin, urmărit de ghinion în dragoste. Care sunt motivele pentru care acesta nu își găsește jumătatea

Data publicării:
Andi Constantin Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Andi Constantin Sursa foto: Facebook

În ciuda fizicului său impresionant și a faptului că are o sumedenie de fane, atât în mediul on line cât și în cel offline, Andi Constantin se pare că nu prea are noroc în dragoste. Remarcat, inițial, ca ispită la emisiunea „Insula iubirii”, a concurat la Survivor, acesta a culminat căutându-și jumătatea la reality-show-ul “Burlacul”. Dar, se pare ca niciuna din aceste încercări nu i-a adus fericirea mult căutată.

Dacă în urma show-ului „Burlacul”, părea ca și-a găsit fericirea, plecând alături de Ana Bene, la scurt timp vedeta avea să se despartă de aceasta, pretinzând că nu a fost chimie între ei doi.

Îndrăgostit în taină de o vedetă

O perioadă avea să se afișeze singur pe rețelele de socializare, acolo unde este extrem de activ și urmărit de numeroase dintre fanele lui, punând accent doar pe viața lui profesională. Nimic nu trăda că acesta era atras de o altă vedetă din peisajul românesc. Dezvăluirea avea să o facă, chiar el la Xtra Night Show:

“Am avut un crush cu Ami. Mi-a plăcut foarte mult de ea. Acum m-am săturat de aventuri, vreau ceva serios, pentru toată viața”, declara acesta, la vremea respectivă.

Se pare însă că, artista nu i-a acordat niciun fel de atenție ispitei sexy, astfel încât povestea de iubire nu s-a materializat. Tot în aceeași emisiune Andi avea să dezvăluie câte ceva, despre felul lui de a fi:

“Sunt timid și introvertit în realitate. Am avut și complexe fizice. Primul sport pe care l-am practicat a fost karate, kempo. Eram slăbuț din punct de vedere fizic, făceam și sală, și fotbal. Așa am câștigat forța și rezistența. Sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, mărturisea acesta.

"Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are"

Având aceste coordonate, după un timp, începea să îi surâdă și lui Andi norocul, acum câteva luni confirmând că, în sfârșit există o femeie care l-a convins să petreacă timpul cu ea.

“În perioada aceasta mă axez foarte mult pe proiecte personale, îmi fac acum o emisiune de cooking – show – online. Practic produc! Am început să fiu mai pasionat de munca din spatele camerelor de filmat decât din fața camerelor pentru că mi se pare o muncă mult mai complexă și mult mai satisfăcătoare.Momentan nu îmi mai doresc un proiect de televiziune, mi se pare că am fost destul pe TV și vreau să mai fac o pauză. Simt că am nevoie de mai mult timp pentru mine pentru că în anii trecuți m-am axat mai mult pe carieră decât pe viața mea. Am fost cred că șase ani plecat, continuu, în proiecte și cred că am ajuns la o maturitate în care să îmi doresc să fac mai multe lucruri pentru mine, decât pentru a arăta altora cine sunt eu.În prezent sunt într-o relație, nu neapărat ea este motivul deciziilor mele de acum, pentru că această decizie am luat-o înainte de a fi într-o relație. Este prea devreme să vorbim despre o căsătorie. Sunt de trei luni împreună cu ea și suntem destul de bine. Am fost cucerit de ea prin simplitatea și naturalețea pe care o are. Este pasionată de sport, la fel ca și mine și lucrează în industria fitness-ului. Planurile nu le fac momentan cu iubita mea, cele de viitor, pentru că știi, este o vorbă: Dumnezeu râde la planurile noastre, dar dacă totul o să meargă bine între noi, de ce nu să ne căsătorim? O să vedem”,declara acesta în ianuarie, pentru Click.

"Nu e o nouă iubită, e o iubită și a fost real"

Dar, cu toate aceste porniri ambițioase, se pare că acesta este urmărit de ghinion în dragoste, vedeta anunțând de curând, cu ocazia Galei RXF, că nu mai există nicio iubită în viața lui, scopul său principal, în acest moment fiind să se concentreze pe viața sa profesională și să revină la cariera  de sportiv.

"Nu e o nouă iubită, e o iubită și a fost real, pentru că nu mai suntem împreună din păcate. Mi se pare funny că nu știu cum se face că de fiecare dată dau sfoară în țară că nu mai am iubită, dar nu despre asta e vorba. Pur și simplu s-a nimerit. Cred că orice relație, la fel, iei orice e bun din relația respectivă, cu siguranță fiecare om îți activează niște lucruri pe care nu vrei să le vezi la tine, dar trebuie să le accepți și să le lucrezi și atunci dacă iei tot ce e plus din o fostă relație, cu siguranță ești bine, indiferent de rezultatul relației," a declarat acesta conform Wowbiz.

"Trebuie să revin în ring, îmi doresc asta. Aștept și adversari și provocări și revanșe.Acum e liniște se pare, dar probabil trebuie să mai fac eu puțin zgomot și o să fie obligați să scoată capul de sub piatră. Nu mă refer neapărat la Giani Kiriță. I-am spus că 1-1 e cel mai rău caz, nu ar trebui să îi fie teamă să lupte cu mine. Până la urmă e maxim o remiză, dacă e să câștig. Eu nu m-am lăsat afectat de rezultatul din ring, am știut foarte bine în ce condiții am luptat acolo, nu știu câți dintre oameni ar fi acceptat să urce în cușcă în condiția mea, dar în același timp, nu am căutat nicio scuză, am încercat să îmi fac jocul în continuare, chit că aveam un picior," a continuat acesta, conform aceleiași surse.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel