Bunicii care duc o viață dublă și merg la cerșit. Reportaj DC News: Nu mă poza! Mi-e rușine. Nu vreau afle copiii mei și să nu mă mai lase să ies în stradă

Data publicării:
Sursă foto: Freepik
Descriere foto: Sursă foto: Freepik

Viața aduce surprize la tot pasul, mai ales atunci când ești într-o căutare. Cine sunt și cum arată bătrânii cu viață dublă ai României aflăm în rândurile de mai jos.

Numeroasele probleme socio-economice ale României aduc împreună mai multe consecințe, însă unele sunt mai grele de intuit decât altele. 

Multe dintre probleme sociale - de obicei ale persoanelor care nu au o „putere de cumpărare” veritabilă - sunt bagatelizate nu numai de autorități, dar mai ales de societate. 

Deși inițiativa DC News a fost de a surprinde foto mai multe persoane vulnerabile care își vor petrece sărbătorile pe stradă, o altă situație avea să iasă la iveală.

„Bună ziua, sunt de la DC News și realizez un articol, vă pot face o poză?”

Răspunsul avea să uimească pe unii dintre noi: „Nu, vă rog mult, nu. Nu-mi faceți că mă vede familia și mi-e rușine!”, a spus un bărbat de 74 de ani din apropierea unei biserici foarte tranzitate, care cerșea la ușa acesteia, pentru DC News.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel