Bunica lui Ruby, supărată FOC pe Jador. Artistul a făcut dezastru în casa vedetei: „Nu se mai calmează”

Data actualizării: | Data publicării:

Jador i-a făcut o surpriză neplăcută lui Ruby și a intrat pe mâinile bunicii. Ce a făcut artistul în casa vedetei?

Ruby i-a invitat în casa ei pe Lino Golden și Jador, dar totul s-a transformat într-un imens calvar. Vedeta a avut parte de o surpriză neplăcută și totul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare. 


Jador a fost uimit de masa artistei plină cu bani și atât de mare i-a fost uimirea încât a spart-o. Nu se știe exact cum s-a produs acest incident, dar în imaginile de pe internet Jador apare cu o tăietură în talpă. 


Bunica lui Ruby a fost foarte supărată pe artist când a văzut dezastrul făcut de acesta și a fost cât pe ce să îl ia la bătaie. Spiritele s-au calmat ulterior, iar Jador și „Mamaie” s-au îmbrățisat. 


”Dar cum ați putut? Cu ciocanul, cu ce? Nu pot să înțeleg. De ce ne-ai spart masa? Te cert!”, i-a spus Mamaie lui Jador. 


Ruby i-a filmat reacția bunicii și a comentat: ”Nu se mai calmează! Nu-și revine de când a spart Jador masa!”. După ce Jador s-a împăcat cu bunica lui Ruby, aceasta a remarcat: ”Acum se iubesc. Ai zis că-l cerți și că-l bați, mamaie! Acum ce faci?”.


Jador a fost uimit de masa artistei plină cu bani, dar spune că nu își poate explica cum a ajuns să o spargă. 

 


”Sunt într-o bancă? Nu sunt într-o bancă, sunt acasă la Ruby, uitați câți bani are aici! (n.r. masa din sticlă) Îmi dai și mie o cheie de la casă? Lino, nu-mi vine să cred cum ai spart masa asta. Nu! Eu am spart-o, nu știu cum. Îmi cer scuze, Ruby”, a spus Jador pe Instastory. 


Ruby a rămas șocată când a văzut că artistul i-a spart masa: ”Mă așteptam să-mi spargă masa un hoț, dar a venit Jador…”.


”Nu cred! Mi-a spart ăsta masa. Jaguarul este…nu pot să cred! Nu pot să cred, nu pot să cred! A făcut imposibilul posibil! Doamne, s-a și tăiat, mi-a spart și masa!”, a spus Ruby pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel