Bunica lui Ruby, AVERTISMENT pentru nepoata sa. Ce a făcut artista: "O să ajungi la închisoare"

Data publicării:
Bunica lui Ruby, captura foto Instagram
Descriere foto: Bunica lui Ruby, captura foto Instagram

Ruby și-a filmat bunica în timp ce îi transmitea un mesaj dur. Fanii artistei au rămas fără cuvinte. 

Ruby este o persoana foarte energică și cu simțul umorul, care îi binedispune pe cei din jurul ei. Aceasta își filmează deseori bunica, care este la fel de carismatică ca și nepoata sa. Acest lucru s-a întâmplat și recent, când Ruby a filmat-o pe bunica sa în timp ce reacționa la un filmuleț de la arte marțiale, unde a lovit un prieten, în sprit de glumă. Artista a fost certată de către bunica sa, care consideră că loviturile pe care i le-a aplicat băiatului respectiv nu sunt demne de ea și poate ajunge oricând pe mâna poliției. 

"Te duci la pușcărie! O să ajungi la pușcărie! Nu mai da cu picioarele. I-ai dat în punctele sensibile, moare omul. Doamne maica domnului. I-ai dat cu fiarele alea acolo, l-ai lovit tare? Nu mai face așa ceva, Doamne!", este mesajul dur transmis de bunica lui Ruby artistei.

Ruby a ținut să-i explice bunicii sale că nu a fost vorba de ceva grav, ci totul a fost în spirit de glumă. De asemenea, artista a ținut să o liniștească pe femeie, spunându-i că nu a fost nimeni rănit. 

Ruby, EXTENUATĂ din cauza repetițiilor pentru „Dancing on Ice”

Ruby este una dintre participantele celui mai nou show de pe Antena 1, "Dancing on Ice". Cântăreața face echipă cu Zsolt Kerekes, un antrenor de patinaj de origine maghiară. Cei doi se înțeleg foarte bine pe gheață și încearcă întotdeauna coregrafii îndrăznețe. Acest lucru a făcut-o însă pe cântăreață să se accidenteze foarte tare.

Cântăreața a fost nevoită să facă ședințe de fizioterapie pentru a se recupera cât mai repede, iar într-un final a reușit să revină din nou în concurs.

”Mușchiul s-a desprins de pe os, nu este o ruptură comună, că aș fi rezistat atunci. Merg la recuperare, dar nu știu cât timp nu voi avea voie să fac mișcare. Am dureri foarte mari când trebuie să stau în picioare sau când mă mișc. Dacă stau în pat, sunt bine, dar când mă mișc îmi vine să plâng”, a declarat Ruby, potrivit fanatik.

Ruby, epuizată din cauza repetițiilor

Cu toate astea, artista nu a renunțat și a continuat să dea tot ce are mai bun. Recent, Ruby le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare că este epuizată și îngrozită de ce va urma în competiție. 

„Bună dimineața, sunt îngrozită! Deci nu am cum să descriu în cuvinte ce săptămână grea este la gheață, dar se vede pe fața mea”, a dezvăluit Ruby fanilor ei, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel