Bunica lui Alex Velea, uitată de familie. Cum supraviețuiește femeia de când rudele nu o mai caută: „Eu l-am învățat primii pași”

Data publicării:
Alex Velea și bunica, captură TV, Acces Direct
Descriere foto: Alex Velea și bunica, captură TV, Acces Direct

Bunica lui Alex Velea plânge și suferă, după ce toată familia a dat-o uitării. Femeia nu știe la cine să mai ceară ajutorul.

În vârstă de 83 de ani, mamaia Virginica își trăiește bătrânețea așa cum nu se aștepta vreodată. Bunica lui Alex Velea suspină și plânge neîncetat, după ce toată familia a uitat-o și nu mai are parte de niciun ajutor. De mai bine de trei ani, femeii nu îi mai trece nimeni pragul, lucru care o doare enorm de mult pe aceasta.

Femeia susține că fiul și nora sa au uitat complet de existența ei, iar  Alex Velea nu a mai căutat-o, acesta gândindu-se că motivul principal ar fi faptul că artistul este din ce în ce mai ocupat.

„Sunt atât de supărată, că nu am cuvinte să spun, când eu i-am ajutat cu de toate. Și-au bătut joc , dar există un Dumnezeu. Viața mea a fost munca și să vîd de copiii lor. Fiul meu nu m-a mai sunat de vreo doi ani, cu nimeni din familie nu am mai vorbit de vreo trei ani, să mă întrebe ce fac, cum sunt. Doar vecinii mă mai ajută. Nu trebuia să facă așa, eu nu am făcut rău la nimeni, i-am dat de toate”, a declarat, cu lacrimi în ochi, bătrâna, la Acces Direct.

 

Totodată, mamaia Virginica, așa cum este numită de apropiați, a spus despre Alex Velea că ea a fost cea care l-a învățat primii pași. Deși bunica artistului a fost cea care l-a învățat multe lucruri despre viață, nici măcar el nu-i mai trece pragul. Alex Velea are chipu bunicii tatuat pe braț.

„Alex nu a mai venit să mă vadă, m-am supărat pe el. Am răcit la rinichi, plecam pe jos, prin iarnă grea, și mă ducem la el, să nu îl las singur acasă. Primii pași pe care i-a făcut, eu l-am învățat. L-am învățat de toate, să mănânce roșii, brânză. Îi mergea mai bine mintea lui Alex decât tatălui său. Nici nu mă întreabă dacă am bani sau nu”, a mai spus femeia pentru surs citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel