Bucurie pentru Berbec, aspecte favorabile pentru Balanță și Scorpion, vești mai neplăcute pentru Capricorn și Pești

Data publicării:
Sursa foto: unsplash, autor Tyler Nix
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Tyler Nix

Astrologul Daniela Simulescu aduce previziuni pentru luna august, mai precis pentru sezonul Leului, momentul în care Soarele luminează cu energia acestui semn zodiacal. Detalii mai jos. 

Până pe 23 august, ne vom simți „luminați” de energia Leului guvernat de Soare. Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți. 

Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul. 

Astrologul Daniela Simulescu îi sfătuiește pe Berbeci să se bucure de viață, să se răsfețe, să se gândească la pasiunile lor. Balanțele trebuie să iasă din monotonie, în special în sectorul relațional. Scorpionii se vor gândi destul de mult la carieră, dar asta poate duce și la aspecte favorabile muncii lor. Capricornii s-ar putea să nu se simtă prea confortabil și să își schimbe felul în care priveau viața, iar Peștii au nevoie să mai lucreze la stilul lor de viață și să se gândească la o nouă abordare.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Sfatul astrologului Daniela Simulescu este să intrați în „camera răsfățului” și să vă bucurați de viață, să aveți grijă de voi, de pasiunile voastre! Soarele va tranzita casa a 5-a, casa iubirii, a copiilor, a exprimării de sine, ceea ce înseamnă că relația cu copiii s-ar putea să fie una plină de griji din cauza conjuncției cu Ceres. Este posibil ca voi să fi neglijat relația în care sunteți cu voi înșivă, felul în care v-ați comportat cu privire la propriile voastre nevoi, faptul că nu ați mai acordat atenție lucrurilor care vă produc plăcere. În același timp, e posibil să vi se atragă atenția cu privire la relația de cuplu, faptul că ați neglijat complet romantismul, spontaneitatea, veselia și activitățile pe care ar trebui să le facă un cuplu pentru a menține aprinsă flacăra. 

Balanță/ Ascendent în Balanță

Vă preocupați de oamenii din jur, aveți nevoie de socializare, aveți nevoie de intervenția celorlalți în viața voastră, așa că este indicat să îi primiți alături de voi. Și pentru că Soarele va fi în trigon cu casa a 7-a, aveți nevoie, în același timp, de activități alături de partener, aveți nevoie să ieșiți din rutină. Să îl convingeți pe partener de ce merită să plecați într-o aventură, să spargeți monotonia. Soarele intră în casa a 11-a și acest aspect vă este favorabil. Vă place mai ales pentru că voi aveți nevoie de oameni. Sezonul Leului pentru voi are, astfel, o notă socială, este ca și cum Soarele luminează grădina de vară, locul unde ați amenajat special ca să vă primiți prietenii în vizită.

Citește continurea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel