Bucharest Fashion Film Festival, în perioada 6-11 noiembrie, exclusiv online

Data actualizării: | Data publicării:
Ahmed Carter, foto unplash
Descriere foto: Ahmed Carter, foto unplash

Festivalul se va desfăşura exclusiv online şi va avea loc pe site-ul festivalului, dar şi pe platforma TIFF Unlimited.

Cea de-a patra ediţie a Bucharest Fashion Film Festival, primul eveniment din România plasat la intersecţia dintre fashion, film şi advertising, se va desfăşura în perioada 6-11 noiembrie, 

Festivalul se va desfăşura exclusiv online şi va avea loc pe site-ul festivalului, dar şi pe platforma TIFF Unlimited.

Tema ediţiei de anul acesta, "Camp", este un concept teoretizat pentru prima dată în 1964 de criticul american Susan Sontag, prin care aceasta înţelegea un anumit mod de a vedea lumea ca un fenomen estetic. Esenţa camp-ului stă într-o înclinaţie către nenatural, către stilizare şi exagerare, precizează organizatorii, noteaza agerpress.

"Este foarte important pentru noi să transmitem conţinut de calitate, dar în acelaşi timp să-l adaptăm într-o formă cât mai plăcută şi accesibilă celor care ne urmăresc. Primul pas a fost dezvoltarea site-ului oficial al festivalului, care va include întreaga selecţie de scurtmetraje şi va avea în focus comunitatea din jurul evenimentului. Mai apoi, pentru lungmetraje, ne-am dorit să lucrăm cu o platformă de streaming deja existentă şi am ales TIFF Unlimited. Am făcut asta pentru că ne-am dorit flexibilitate în ceea ce priveşte timpul de vizionare a filmelor", a afirmat Ioana Diaconu, co-fondatoare BFFF. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel