Bruce Willis se simte tot mai rău. Familia speră la un miracol de Crăciun

Data publicării:
Bruce Willis, captură video YouTube
Descriere foto: Bruce Willis, captură video YouTube

Bruce Willis se simte din ce în ce mai rău, după ce a fost diagnosticat cu afazie. 

Demi Moore și Bruce Willis au fost mult timp considerați a fi unii dintre cei mai prietenoși foști soți de la Hollywood. Cei doi, pe care îi leagă o căsnicie  de 11 ani, dar și trei coii, au devenit și mai apropiați în urma diagnosticului de afazie pe care Bruce Willis l-a primit în urmă cu ceva timp. Așadar, întreaga familie a actorului este extrem de îngrijorată din cauza faptului că această boală își pune din ce în ce mai mult amprenta asupra celebrului actor. 

"Demi a fost în contact permanent cu Bruce. Ea profită de fiecare ocazie pe care o are pentru a petrece timp cu el. Dacă nu este acolo, lângă el, îl sună la telefon doar pentru ca Bruce să-i audă vocea. Ei știu că nu va fi aici pentru totdeauna. Așa că prețuiesc fiecare moment", a declarat o sursă din apropierea celor doi, notează radaronline.com

Fosta și actuala soție țin constant legătura

Demi Moore și Emma Heming Willis, actuala soție a actorului, au devenit din ce în ce mai apropiate, datorită acestui diagnostic crunt, amândouă chinuindu-se să facă față acestei perioade grele. Mai mult, actuala soție a devenit intermediarul foștilor soți. 

"Bruce nu poate spune prea multe și nu pare să înțeleagă prea multe din ceea ce spun ceilalți. Așa că Emma a fost cu adevărat vocea și comunicatorul pentru el", a declarat aceeași sursă. 

În ciuda deteriorării stării sale de sănătate, cei dragi lui încearcă să rămână puternici - mai ales cu sărbătorile care se apropie.

"Sunt zile în care se întrevăd frânturi din vechiul Bruce, dar sunt scurte și rare", a dezvăluit sursa. "Se pare că se îndepărtează tot mai mult de ei și asta le frânge inima".

Cu toții speră să petreacă sărbătorile alături de iubitul lor tată. "Fetele nu-și pot imagina Crăciunul fără Bruce", a spus sursa. "A fost dureros să îl vezi cum se deteriorează. Fetelor mai mari le este dor de vechiul Bruce - cel care obișnuia să le tachineze în legătură cu iubiții lor și să le dea sfaturi nesolicitate. Tot ce pot face este să-i spună că îl iubesc și să se roage pentru un miracol de sărbători."

Bruce Willis, diagnosticat cu afazie

Familia actorului american Bruce Willis a anunţat la începutul acestui an faptul că starul hollywoodian, în vârstă de 67 de ani, a decis să renunţe la profesia de actor după ce a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni la nivelul creierului, care afectează capacitatea unei persoane de a comunica, informează site-ul revistei Variety.

"Pentru minunaţii fani ai lui Bruce, noi, ca familie a lui, vrem să anunţăm că mult iubitul nostru Bruce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate şi a fost diagnosticat recent cu afazie, care îi afectează capacităţile cognitive. Ca urmare a acestui fapt, Bruce se va retrage din cariera de actor, care a însemnat atât de mult pentru el", a anunţat familia starului american într-un comunicat.

"Aceasta este o perioadă cu adevărat dificilă pentru familia noastră şi apreciem iubirea, compasiunea şi sprijinul vostru neîntrerupte. Vom trece prin aceste lucruri împreună, ca o familie unită, şi am vrut să anunţăm fanilor aceste lucruri, deoarece ştim cât de mult înseamnă el pentru voi şi cât de mult însemnaţi voi pentru el", precizează acelaşi comunicat.

Documentul a fost semnat de actuala soţie a actorului Bruce Willis, Emma Heming Willis, precum şi de fosta lui soţie, Demi Moore, şi de fiicele starului american - Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Specialiştii de la Mayo Clinic din Statele Unite precizează că afazia apare adeseori după un accident vascular cerebral sau după un traumatism cranian şi îl împiedică pe pacient să comunice în mod normal. "Afazia poate să afecteze capacitatea oamenilor de a vorbi, de a scrie şi de a înţelege un limbaj, atât în formă orală, cât şi scrisă", au explicat medicii americani.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel