Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Soția actorului, mesaj sfâșietor: "Mi-am început dimineaţa plângând, după cum puteţi vedea după ochii mei umflaţi"

Data publicării:

Bruce Willis, diagnosticat cu demenţă, a împlinit 68 de ani

Cunoscutul actor Bruce Willis, care a fost diagnosticat cu demenţă, a împlinit duminică 68 de ani. Cu această ocazie, soţia sa, Emma Heming Willis, a vorbit despre "durerea şi tristeţea" pe care le simte din cauza bolii soţului ei.

"Mi-am început dimineaţa plângând, după cum puteţi vedea după ochii mei umflaţi", a declarat ea într-un videoclip postat pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


"Este important să vedeţi toate părţile acestei situaţii", a adăugat ea, continuând să sensibilizeze opinia publică cu privire la afecţiunea de care suferă soţul său.

 

Clip emoționant cu amintiri de familie 

„El este iubire pură. El este atât de iubit. Și îl voi iubi mereu. La mulți ani, scumpul meu 
Dorința mea de ziua mea de naștere pentru Bruce este să continuați să îl păstrați în rugăciunile și vibrațiile voastre cele mai înalte, pentru că sufletul lui sensibil de Pești va simți asta  Vă mulțumesc mult că îl iubiți și aveți grijă și de el”, a scris soția actorului în dreptul unui alt clip emoționant.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)


Cunoscutul actor a fost diagnosticat cu demenţă frontotemporală în luna februarie.

Acest diagnostic a survenit după ce anul trecut Willis fusese diagnosticat cu afazie (tulburare de comunicare, care face dificilă utilizarea limbajului, n.red.).

Familia actorului declarase anul trecut că acesta a renunţat la actorie, deoarece boala îi afectează capacităţile cognitive.

Demenţa afectează atât limbajul, cât şi comportamentul şi capacitatea de a planifica. Nu există niciun tratament sau intervenţie care să poată încetini evoluţia bolii, astfel încât simptomele sale vor continua să se agraveze, notează BBC.

"Primesc mereu acest mesaj în care oamenii tot îmi spun: 'Oh, eşti atât de puternică. Nu ştiu cum reuşeşti'", a povestit ea.

"Nu am de ales. Aş fi vrut să fi avut, dar trebuie să cresc şi doi copii. Câteodată în vieţile noastre trebuie să ne punem hainele de oameni mari şi să trecem la treabă şi asta fac. Dar am momente de tristeţe în fiecare zi, am momente de durere în fiecare zi, iar azi, de ziua lui, le simt din plin", a mărturisit Emma Heming Willis.

Fosta soţie a lui Willis, actriţa Demi Moore, a luat parte şi ea la celebrarea zilei de naştere a actorului, pe 19 martie. Ea şi Willis au împreună trei fiice.Moore a postat imagini cu actorul cântând împreună cu familia sa în timp ce aceasta îi urează "La mulţi ani!" şi îi oferă o plăcintă aniversară, notează Agerpres.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel