Britney Spears suferă de o afecțiune incurabilă. Dezvăluirile cutremurătoare ale artistei: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu”

Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Britney Spears a dezvăluit cu ce afecțiune gravă se confruntă. 

Britney Spers este foarte activă pe rețelele de socializare. Recent, artista și-a surprins fanii, după ce le-a dezvăluit cu ce afecțiune gravă se confruntă. Potrivit acesteia, totul ar fi început din anul 2019, iar acum are dureri, amețeli și usturimi zilnice. Vedeta internațională a povestit că  suferă de leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului, iar singura metodă pe care a reușit să o găsească  pentru a-și ameliora chinul este dansul.

„Dansez la timp acum, Victoria… da… leziuni nervoase pe partea dreaptă a corpului… nu există nici un leac în afară de Dumnezeu, cred”, a început ea descrierea, fără a explica exact cine este Victoria. 

Britney Spears: „Mă ustură și este înfricoșător”

„Leziunile nervoase sunt cauzate uneori când nu primești suficient oxigen în creier… creierul tău se oprește literalmente… bla, bla, poveste veche… în acel loc nu am respirat când am fost acolo… leziunile nervoase provoacă părți ale corpului tău să amorțească. 

Mă „împușcă” până la gât și partea care mă doare cel mai rău este tâmpla pe cap… mă ustură și este înfricoșător”, a mărturisit vedeta internațională. 

Britney Spears a pierdut sarcina

Britney Spears era mai fericită ca niciodată, pentru că aștepta cu nerăbdare să devină mamă. Tocmai din acest motiv, anunțul postat de vedeta internațională pe rețelele de socializare a șocat o lume întreagă. Vedeta se arată a fi devastată de durere, pentru că aceasta a pierdut copilul. De asemenea, artista se învinovățește din cauza faptului că a anunțat sarcina prea devreme și nu a mai așteptat puțin să avanseze, așa cum se procedează de obicei. Cu toate acestea, ea spune că împreună cu partenerul ei va încerca în continuare să își extindă familia, pentru că cei doi își doresc foarte mult un copil. Tot în mesajul postat, Britney Spears le cere tuturor ca în următoarea periodă să le acorde intimitate, pentru a putea trece peste acest moment dificil din viața lor.

”Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că ne-am pierdut copilul minune la începutul sarcinii. Acesta este o perioadă devastatoare pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm să anunțăm până am ajuns mai departe, dar eram prea încântați să împărtășim vestea bună. Dragostea pe care o purtăm unul celuilalt este puterea noastră. Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru. Vă rugăm să ne acordați momente de intimitate în acest moment dificil”, a scris Britney Spears pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel