Britney Spears spune că e „dezgustată” de sora ei mai mică, Jamie Lynn: „nu a trebuit niciodată să muncească pentru nimic"

Data publicării:
Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Britney Spears şi sora ei, Jamie Lynn, s-au implicat într-o dispută pe reţelele de socializare din cauza unui interviu acordat recent de aceasta din urmă.

Cântăreaţa şi-a acuzat sora mai mică că a folosit interviul pentru a-şi promova noua carte "pe seama mea".

Britney a declarat că Jamie Lynn "nu a trebuit niciodată să muncească pentru nimic" şi că familiei sale "îi place să o tragă în jos şi să o rănească".

De cealaltă parte, Jamie Lynn a ţinut să precizeze că declaraţiile lui Britney nu sunt "absolut deloc adevărate" şi că ea a fost "întotdeauna alături" de sora ei.

Jamie (30 de ani) a povestit că a trebuit să le explice copiilor ei "de ce familia noastră continuă să primească ameninţări cu moartea, ca urmare a postărilor vagi şi acuzatoare ale mătuşii lor, mai ales când ştim că ea ar putea spune adevărul".

Britney şi-a criticat în repetate rânduri familia pentru modul în care a fost tratată în timpul celor 13 ani de tutelă, când finanţele şi stilul ei de viaţă au fost controlate de tatăl său. Artista a fost eliberată de această tutelă în luna noiembrie.

Afirmaţiile lui Jamie au fost făcute în cadrul unui interviu acordat de aceasta emisiunii "Good Morning America" de pe ABC în această săptămână pentru a-şi promova cartea sa memorii "Things I Should Have Said".

În carte, sora artistei vorbeşte despre viaţa sa, inclusiv despre accidentul aproape fatal al fiicei sale din 2017, despre relaţia ei cu Britney şi despre rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă a cântăreţei.

În timpul interviului, Jamie Lynn s-a descris drept "cea mai mare susţinătoare a surorii sale" şi pretinde totodată că a ajutat la eliberarea lui Britney de sub tutelă.

Cu toate acestea, potrivit ABC, ea descrie comportamentul din trecut al lui Britney drept unul "dezordonat" şi "paranoic", notează Agerpres. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel