Britney Spears speră într-o MINUNE! Vedeta este traumatizată de propriul tatăl de peste 12 ani

Data publicării:
Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Britney Spears a rămas fără cuvinte după ce o lume întreagă și-a declarat susținerea pentru ea. Documentarul despre viața artistei, intitulat „Framing Britney Spears” a stârnit un val de reacții în rândul fanilor.

Documentarul "Framing Britney Spears", realizat de New York Times, arată lumii întregi momentele dificile din viața și cariera lui Britney Spears. Filmul a reușit să stârnească un val de reacții în mediul online, iar oamenii și-au arătat susținerea față de artistă. 


Mai mulți colegi de scenă precum Courtney Love, Hayley Williams și Sam Smith și-au declarat sprijinul pentru dramele prin care a trecut Britney Spears, iar pe rețelele de socializare s-a viralizat hashtagul "Free Britney". 


În anul 2008, Jamie Spears a devenit tutore legal pentru Britney Spears, iar viața vedetei a devenit controlată în totalitate de tatăl și avocatul ei. Instanța a stabilit, în urma episoadelor de cădere nervoasă, că tatăl și avocatul ei vor administra bunurile și viața personală. Britney nu a mai putut lua din acel moment decizii referitoare la viața ei personală sau profesională, astfel artista se putea vedea doar cu persoanele cu care tatăl ei îi dădea voie. 


Toate aceste traume au fost povestite în cadrul documentarului "Framing Britney Spears", care a uimit o lume întreagă. Britney a urmărit documentarul și a fost foarte emoționată. 


"Britney simte că există în sfârșit lumină la capătul unui tunel foarte lung și foarte întunecat. Au fost anumite porțiuni din documentar care au fost prea dificile, din punct de vedere emoțional, pentru ca ea să le poată urmări - scenele în care sunt descrise cele mai dificile momente din viața ei, circul media și focalizarea pe felul în care ea își creștea copiii. Simte, totuși, pentru prima oară, după mulți ani, că oamenii sunt de partea ei și că lucrurile se vor îmbunătăți pe viitor.

Speră ca, datorită acestui documentar, să fie eliberată de sub controlul tatălui ei [Jamie Spears]. Este, de asemenea, extrem de recunoscătoare pentru sprijinul primit din partea fanilor și a unor celebrități precum Sarah Jessica Parker, care au vorbit în numele ei", a declarat o sursă apropiată a vedetei pentru cei de la PageSix. 


Britney Spears își dorește să lanseze propriul ei documentar dar se teme că tatăl ei va interveni și va modifica anumite frânturi pentru a nu-și păta propria imagine. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel