Britney Spears, șochează din nou: "Dacă sunt vampir..."

Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Numărându-se printre vedetele instabile psihic, Britney Spears își îngrijoarează apropiații pe zi ce trece prin intermediul comportamentului său ciudat, dar și a fotografiilor dubioase.

Britney Spears face ce face și ajunge din nou în atenția fanilor. Artista este cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru tulburările sale psihice cu care deja și-a obișnuit fanii și opinia publică. Recent, Britney a postat mai multe  fotografii cu care a reușit să își socheze fanii, din nou. Îmbrăcată în topul său preferat cu mâneci cu volane și cu un choker negru la gât aceasta avea o privire bizară.

"Ok ... așa că știu că aceasta este o imagine rea. Apropo, dacă doriți o iluminare excelentă nu este nevoie să mergeți la un studio, trebuie doar să faceți un pas afară. Iluminatul exterior este literalmente magic. Nu mă uitam la un aspect de vampir, dar hei, există 'pentru prima dată' pentru toate! Jur că nu am fard de obraz sau luciu de buze, dar se pare că da ... și nu, ochii mei nu sunt verzi, dar cred că asta este magia în aer liber", a scris Britney Spears în dreptul celor 3 fotografii asemănătoare.

Artista a adăugat apoi în glumă: "PS .... Așteptați dacă sunt un vampir ????"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Britney Spears se luptă în instanță pentru a-l scoate pe tatăl ei Jamie din conservator. Avocatul ei, Samuel D. Ingham III, a declarat recent că Britney nu va mai cânta din nou până când Jamie nu va fi suspendat. El i-a spus judecătorului Brenda Penny: "Clientul meu m-a informat că îi este frică de tatăl ei. Nu va mai evolua dacă tatăl ei este responsabil de carieră", a spus Ingham judecătorului.

Judecătorul Penny a refuzat să-l suspende pe Jamie din conservatorul instanței.

Cu toate acestea, ea a spus că va lua în considerare viitoarele petiții pentru suspendarea sau îndepărtarea sa definitivă, pe care avocatul lui Britney intenționează să le depună. Jamie deține controlul deplin asupra afacerilor personale și financiare ale lui Britney de la căderea publică a acesteia în 2008.

Pe măsură ce bătălia juridică continuă, insiderii au susținut că Britney „nu a mai vorbit cu tatăl ei de mai bine de un an”.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel