Britney Spears și soțul ei ar divorța, după doar 14 luni de căsnicie. Apropiații celor doi au confirmat vestea

Data publicării:
Sursa foto: captură video Youtube/ E! News
Descriere foto: Sursa foto: captură video Youtube/ E! News

Britney Spears ar fi pus capăt căsniciei sale.

Britney Spears și Sam Asghari, soțul ei, ar fi pus capăt căsniciei după doar 14 luni de mariaj, confirmă mai multe surse pentru People.

Niciun reprezentant al celebrei artiste, în vârstă de 41 de ani, sau managerul lui Asghari, în vârstă de 29 de ani, nu au răspuns însă la solicitările privind zvonurile care circulă peste tot în presa internațională.

Cuplul, care s-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al videoclipului muzical "Slumber Party" al lui Spears, s-a căsătorit în iunie 2022.

Nunta a avut loc în Los Angeles, iar la ea au participat aproximativ 60 de invitați, printre care Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton și Selena Gomez.

Cu toate acestea, în luna februarie a acestui an, cercul de apropiați ai lui Britney Spears a devenit "îngrijorat" pentru bunăstarea ei și au plănuit mai multe lucruri prin care să-i ină în ajutor. Încă din luna martie, au început să circule zvonuri potrivit cărora cuplul ar avea probleme conjugale, dar reprezentantul lui Asghari a infirmat zvonurile.

Cei doi, surprinși fără verighetă

Referindu-se la fotografiile care îi arătau pe Asghari și Spears fără verighetă, Cohen a declarat pentru People că Asghari pur și simplu și-a scos inelul pentru că filma o nouă producție. Deși nu era clar despre ce proiect era vorba, el a anunțat în noiembrie că a obținut un rol în serialul de televiziune creat de Taylor Sheridan, Lioness.

De asemenea, înainte de a se căsători, Asghari a jucat un rol extrem de important în susținerea vedetei pop, pe fondul tratamentului ei de sănătate mintală în 2019.

După ce tatăl ei, Jamie Spears, s-a îmbolnăvit grav după ce colonul său s-a rupt spontan în noiembrie 2018, cântăreața a dezvăluit că va lua o pauză nedeterminată de la pregătirea următorului ei spectacol din Las Vegas, Domination, pentru a-și susține tatăl.

Artista, susținută mereu de soțul ei

În această perioadă dificilă, Britney Spears s-a internat într-o instituție pentru un tratament în acest sens, în aprilie 2019, fiind susținută de partenerul său.

O sursă din familia Spears a declarat pentru People: „Nu există nicio îndoială că Sam este grozav pentru Britney. El are o influență foarte pozitivă asupra ei. Este foarte motivat să rămână sănătoasă și în formă, iar ei se antrenează adesea împreună.”

„Sam a fost stânca lui Britney de ani de zile. El se asigură că ea mănâncă bine și că face exerciții fizice”, spunea o altă sursă despre iubitul lui Spears la vremea respectivă. „Ea se sprijină pe el pentru orice. El lucrează și are și el viața lui, dar este în preajmă cât de mult poate.”

Și bărbatul vorbea cu foarte multă dragoste și empatie despre celebra solistă, acesta văzând un viitor strălucit alături de ea.

"Întotdeauna mi-am dorit doar ce e mai bun pentru jumătatea mea mai bună și voi continua să o susțin să își urmeze visele și să își creeze viitorul pe care și-l dorește și îl merită", a declarat atunci în exclusivitate pentru People. "Sunt recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care îl primește de la fanii ei din întreaga lume și aștept cu nerăbdare să avem un viitor normal și uimitor împreună."

Cei doi s-au logodit în septembrie 2021, Asghari cerând-o de soție chiar în casa lor.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel