Britney Spears și Madonna, sărut pasional la nuntă. Artistele au recreat momentul de pe scena MTV Video Music Awards, din anul 2003

Data publicării:

Britney Spears și Madonna s-au fotografiat în timp ce se sărutau, așa cum au făcut și în anul 2003, chiar pe scenă.

Madonna a fost invitată la nunta lui Britney Spears, care a avut loc joi, 9 iunie, la casa ei din apropiere de Los Angeles. Printre invitați s-au numărat și Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore, Donatella Versace. La marele eveniment, toate vedetele s-au fotografiat alături de miri, dar și de invitați. Cea mai neașteptată fotografie a venit din partea Madonnei și a lui Britney Spears. Cele două artiste au recreat momentul de pe scena MTV Video Music Awards, din anul 2003, când s-au sărutat pasional.

„Britney, pari așa de fericită și de îndrăgostită. Tot binele din lume ți-l doresc ție, dar și lui Sam”, a transmis Madonna colegei sale de breaslă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Madonna și Britney Spears, sărut pasional la MTV Video Music Awards

Madonna și-a făcut apariția pe scenă într-un tort uriaș, în timp ce Christina Aguillera și Britney Spears cântau hitul „Like a Virgin”. Celebra artistă a cântat apoi melodia „Hollywood”, iar în timpul performanței aceasta s-a sărutat, pe rând, atât cu Britney Spears, cât și cu Christina Aguillera.

Nunta lui Britney Spears cu Sam Asghari: Fostul soţ al vedetei a întrerupt evenimentul şi a fost arestat

Superstarul pop Britney Spears se pregătea să se căsătorească, joi, în apropiere de Los Angeles, însă evenimentul fericit a fost întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a apărut neinvitat la ceremonie, informează mass-media americane.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani şi logodnicul ei, Sam Asghari, de 28 de ani, erau în pline pregătiri când intrusul şi-a făcut apariţia la vila lor, precizează publicaţii de specialitate ca Variety şi TMZ.

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears şi cu care vedeta a fost căsătorită pentru scurt timp, în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietate, unde a fost apoi arestat de poliţie.

Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde poate fi văzut spunându-i unui agent de pază că a fost invitat.

"Unde este Britney?", întreabă el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care participau la pregătirile de nuntă.

Potrivit TMZ, a izbucnit apoi o altercaţie şi a fost chemată poliţia.

Conform biroului şerifului comitatului Ventura, poliţişti s-au deplasat la faţa locului şi au descoperit că intrusul era căutat pentru fapte comise într-o altă jurisdicţie şi l-au arestat, precizează Variety.

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor, vestea despre aceasta apărând doar recent în publicaţiile de specialitate.

Cuplul a anunţat luna trecută că vedeta a suferit un avort spontan. Cu câteva săptămâni înainte, Britney Spears scrisese pe Instagram că aştepta un copil. Vestea a venit la cinci luni după ce un tribunal din Los Angeles i-a redat acesteia controlul asupra vieţii sale personale punând capăt tutelei exercitate în principal de tatăl ei, Jamie Spears. Măsura fusese decisă în 2008, din cauza problemelor psihologice ale vedetei.

Cântăreaţa, devenită celebră în adolescenţă cu hituri precum "Baby One More Time", are deja doi băieţi, Sean şi Jayden, cu fostul ei soţ Kevin Federline, relatează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel