Britney Spears s-a tuns din nou. Primele imagini cu noua coafură

Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Britney Spears a luat decizia să își tundă părul, din nou. Din fericire pentru fani, de data aceasta nu a mers pe o tunsoare extremă. 

Cu ani în urmă, cântăreața a șocat întreaga lume cu gestul său extrem: a intrat într-o frizerie și s-a ras în cap. Acel moment i-a schimbat total viața artistei, care, la 39 de ani, trăiește sub tutela tatălui său.

Artista încearcă să-și mențină cariera vie și să își bucure fanii, cu fiecare postare de pe rețelele de socializare. Se filmează dansând, face zeci de selfie-uri și le împărtășește fanilor găndurile sale. 


Miercuri, cântăreața a decis că este momentul unei schimbări, astfel că a renunțat la pletele lungi și blonde, optând pentru o tunsoare mai lejeră, până la umeri. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

„Tunde-mi părul !!!! Știi ce spun ei ....afară cu vechiul .... hai cu noul !!!!! Acum să ne rugăm  !!!! ”  a scris Spears în dreptul unui selfie care pare inspirat din anii '90.


Fanii au sărit imediat cu zeci de comentarii pozitive, în care se arată fermecați de noul look al artistei." Ok, sunt obsedat de această tunsoare. Arăți absolut frumos! ”, i-a transmis un fan. 

 

Și-a dat tatăl în judecată

 

Schimbarea de look a artistei a avut loc în aceeași zi în care a fost audierea din procesul intentat impotriva tatălui său, în încercarea se a ieși de sub tutela sa. 

Înaintea audierii, tatăl lui Spears, Jamie, a luat cuvântul după ce avocatul ei a spus luna trecută că Spears se teme de el.

Mai mult, tatăl vedetei a declarat la CNN că nu a mai vorbit cu Britney din august, când avocatul acesteia a depus cererea pentru a-l înlătura din postura de tutor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel