Britney Spears s-a testat pentru COVID-19. Ce a făcut diva imediat după aflarea rezultatului

Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Britney Spears și-a făcut testul pentru COVID-19, însă, după aflarea rezultatului, artista a făcut un  lucru total neașteptat.

După lupta de judecată cu tatăl ei, Britney Spears și-a făcut testul COVID-19. Din fericire, acesta a fost unul NEGATIV, motiv pentru care artista a îmbrăcat un top roz, o pereche de pantaloni largi și,  și-a reluat activitatea sportivă alături de antrenorul său, care, la rândul lui, și-a făcut testul COVID-19. Starul pop în vârstă de 38 de ani și-a pus mănușile și s-a pregătit pentru un antrenament intens de box. Filmulețul a fost postat de Britney Spears pe Instagram, iar în descrierea postării, artista a scris că îi place „sunetul pumnului” din videoclip. Cântăreața a clarificat, de asemenea, că ea și antrenorul ei „au primit testul negativ pentru COVID-19”, ceea ce i-a permis antrenorului lui Britney „să vină pentru o sesiune bună de antrenament”.

Britney pare să aibă o stare de spirit optimistă pe rețelele de socializare, în ciuda publicației Variety, care a raportat cu o zi înainte că solicitarea lui Britney de a-l elimina pe tatăl ei, Jamie Spears, din conservator, a fost respinsă de judecătoarea de la Curtea Superioară din Los Angeles, Brenda Penny. Cu toate acestea, Britney mai poate face viitoare petiții pentru ca tatăl ei să fie îndepărtat sau suspendat din conservator.

În timpul ședinței de conservator, avocatul lui Britney, Samuel D. Ingham al III-lea, i-a spus judecătorului că Britney l-a informat că artista se teme de tatăl ei și „nu va mai apărea din nou pe scenă dacă tatăl ei este responsabil de cariera ei”. Această actualizare vine la puțin peste o săptămână după ce s-a raportat că Britney dorea ca firma de capital privat Bessemer Trust Company să-l înlocuiască pe Jamie ca „singurul conservator al averii sale” în documentele pe care avocatul ei le-a depus pe 3 noiembrie, potrivit Hollywood Life.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel