Britney Spears s-a logodit. Cine este iubitul vedetei și cu ce se ocupă acesta /FOTO

Data publicării:

Britney Spears a făcut marele anunț. Vedeta de peste ocean s-a logodit la doar câteva zile de când tatăl ei a renunțat la tutelă.

Cântăreața a postat pe Instagram un videoclip în timp ce își arată inelul de logodnă și este alături de iubitul ei. 


Britney Spears, în vârstă de 39 de ani a mers în fața ofițerului de stare civilă alături de actorul Sam Asghari în vârstă de doar 27 de ani.

 
Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar fericitul eveniment vine la doar câteva zile când artista a scăpat de tutela tatălui ei. 


Tatăl cântăreţei a cerut marţi să fie anulată tutela judiciară sub incidenţa căruia fiica lui a fost plasată în urmă cu 13 ani, atât în ceea ce priveşte viaţa personală a artistei, cât şi afacerile acesteia. 


Cine este Sam Asghari?


Hesam "Sam" Asghari este antrenor personal și actor în vârstă de doar 27 de ani. S-a născut în capitala Iranului, Teheran, dar s-a mutat la Los Angeles când avea 12 ani.


În cadrul unui interviu acordat la începutul acestui an pentru Forbes, a declarat că a venit în SUA fără să știe să vorbească engleza: "Cu siguranță este un șoc cultural, să vii aici și să vorbești o limbă complet diferită".


Britney Spears s-a căsătorit în 2004 cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, în Las Vegas, dar căsătoria s-a încheiat repede.


Mai târziu, în același an, s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi copii. Au  divorțat în 2007.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel