Britney Spears, primele declarații după ce a divorțat de Sam Asghari: „Sunt puţin şocată, dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!”

Data publicării:

Britney Spears a avut o primă reacție după divorțul de Sam Asghari. 

Britney Spears și Sam Asghari, soțul ei, au pus capăt căsniciei după doar 14 luni de mariaj. Cuplul, care s-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al videoclipului muzical "Slumber Party" al lui Spears, s-a căsătorit în iunie 2022. Nunta a avut loc în Los Angeles, iar la ea au participat aproximativ 60 de invitați, printre care Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton și Selena Gomez. Cu toate acestea, în luna februarie a acestui an, cercul de apropiați ai lui Britney Spears a devenit "îngrijorat" pentru bunăstarea ei și au plănuit mai multe lucruri prin care să-i ină în ajutor. Încă din luna martie, au început să circule zvonuri potrivit cărora cuplul ar avea probleme conjugale, dar reprezentantul lui Asghari a infirmat zvonurile.

Britney Spears, primele declarații după ce a divorțat de Sam Asghari

Acum, Britney Spears a făcut primele declarații după divorțul de soțul ei. Artista a recunoscut că încă este în stare de șoc, însă susține că nu mai suporta „durerea”.

„După cum toată lumea știe, Hesam și cu mine nu mai suntem împreună. 6 ani este o perioadă lungă de timp pentru a fi cu cineva, așa că, sunt puțin șocată, dar…nu sunt aici pentru a explica de ce, pentru că, sincer, nu este treaba nimănui!!! Dar, sincer, nu mai puteam suporta durerea!!!”, a răbufnit Britney Spears în mediul online.

Totodată, Britney Spears a ținut să le mulțumească tuturor pentru sutele de mesaje de încurajare. Artista speră să poată să depășească această perioadă grea pentru ea. 

„Într-un mod telepatic am primit atâtea mesaje care îmi topesc inima de la prieteni și vă mulțumesc!!!! M-am prefăcut tare mult și Instagram-ul meu poate părea perfect, dar este departe de realitate și cred că știm cu toții asta!!! Mi-ar plăcea să îmi arăt emoțiile și lacrimile despre cum mă simt cu adevărat, dar nu știu de ce a trebuit mereu să îmi ascund slăbiciunile!!!! Dacă nu aș fi fost soldatul puternic al tatălui meu, aș fi fost trimisă în locuri unde să fiu reparată de medici!!! Dar atunci am avut cea mai mare nevoie de familie!!! Trebuie să fii iubit necondiționat … nu în anumite condiții!!!! Așa că voi fi cât de puternică voi fi și voi face tot ce pot !!! Și chiar mă descurc al naibii de bine !!! Oricum o zi bună și nu uitați să zâmbiți!”, și-a încheiat vedeta declarația.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel