Britney Spears, mesaj emoționant pentru fanii care i-au sprijinit eforturile de a se elibera de tutelă: "Nu am cuvinte"

Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Cântăreaţa pop americană Britney Spears le-a mulţumit numeroşilor ei fani din lumea întreagă care i-au sprijinit eforturile depuse pentru a se elibera de tutela sub care a fost plasată de o instanţă din Statele Unite.

Membrii mişcării #FreeBritney au militat ani de-a rândul împotriva tutelei care îi controlează viaţa şi cariera celebrei cântăreţe americane din 2008.

Săptămâna trecută, fanii au sărbătorit în faţa unui tribunal din Los Angeles decizia acestuia de a-i suspenda tatălui vedetei, Jamie, statutul de tutore legal al cântăreţei.

Această tutelă, instituită în 2008 după tulburările psihice manifestate de vedetă, rămâne în vigoare pentru moment, însă Jamie Spears nu mai are, până la noi dispoziţii, niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private şi a finanţelor fiicei sale, încredinţate unor profesionişti.

Tribunalul urmează să se pronunţe cu privire la sfârşitul acestei măsuri de tutelă în cadrul unei audieri viitoare, stabilite pentru luna noiembrie.

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a ţinut însă să le mulţumească deja susţinătorilor săi, dezvăluind că sprijinul lor a impresionat-o foarte mult.

"Mişcarea #FreeBritney ... Nu am cuvinte ... datorită vouă şi dorinţei voastre constante în a mă elibera de tutelă ... viaţa mea este acum în acea direcţie !!!!! am plâns aseară timp de două ore, pentru că fanii mei sunt cei mai buni din lume, iar eu ştiu asta", a scris cântăreaţa pe Twitter.

Britney Spears nu a mai urcat pe scenă din 2018 pe fondul unei dispute acerbe cu tatăl ei, relatează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 oct 2021, 15:15 | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience