Britney Spears le cere scuze fanilor. Artista a ascuns drama cumplită prin care trece

Data publicării:
Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Britney Spears şi-a cerut scuze faţă de fani pentru că nu le-a împărtăşit mai devreme trauma legată de tutela ei judiciară.

În prima ei declaraţie publică de la afirmaţiile sale explozive din cadrul audierii de miercuri în procesul ce vizează anularea tutelei sale judiciare, superstarul pop a mărturisit că "s-a prefăcut ca totul este OK" deoarece i-a fost jenă să împărtăşească ce i s-a întâmplat.

Miercuri, Britney Spears a cerut anularea tutelei judiciare în virtutea căreia activităţile şi activele ei financiare sunt controlate de tatăl său, Jamie Spears, din anul 2008 - descriind-o drept "abuzivă".

În declaraţia ei, Britney Spears a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte în timpul acestei tutele, care i-a fost impusă prin ordin judecătoresc. Astfel, artista a declarat că familia ei a obligat-o să susţină un concert în Las Vegas deşi avea febră foarte mare, a plasat-o sub tratament cu litiu, care a făcut-o să se simtă "ca în stare de ebrietate", şi a insistat să-şi pună sterilet,  relatează Agerpres.

Pe Instagram, Spears, în vârstă de 39 de ani, a împărtăşit fanilor un citat despre importanţa basmelor şi a admis că postările ei optimiste de pe reţelele de socializare au dat o impresie greşită despre viaţa ei milioanelor sale de fani.

"Vreau doar să vă spun un mic secret ... ca oameni, cu toţii ne dorim o viaţă de basm şi după ce am postat ... viaţa mea pare să arate şi să fie destul de uimitoare ... cred că pentru asta ne străduim cu toţii! Acesta a fost una din trăsăturile cele mai frumoase al mamei! Oricât de rău ar fi arătat o zi când eram mai tânără ... de dragul meu şi al fraţilor mei, ea s-a prefăcut întotdeauna că totul era OK", a povestit Britney.

"Aduc asta în atenţie pentru că nu vreau ca oamenii să creadă că viaţa mea este perfectă, pentru că în mod clar nu e deloc aşa ... şi dacă aţi citit ceva despre mine în ştiri săptămâna asta ... ştiţi clar acum că nu este!", a continuat ea.

Spears şi-a cerut scuze fanilor pentru că a abordat un ton optimist în mesaje în ultimii doi ani, adăugând: "Am făcut-o din cauza mândriei mele şi pentru că mi-a fost jenă să împărtăşesc ce mi s-a întâmplat".

Artista, care nu a mai cântat din 2018, a subliniat însă că faptul că a pretins că se simte bine pe reţelele de socializare "a ajutat-o de fapt".

Asghari, iubitul lui Spears, în vârstă de 27 de ani, a distribuit un videoclip pe Instagram arătându-l alături de Britney în ceea ce pare a fi un avion privat.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel