Britney Spears îşi scrie autobiografia: „Un proces vindecător şi terapeutic”

Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Cântăreaţa Britney Spears a anunţat că a început să îşi scrie autobiografia, confirmând astfel mai multe articole apărute în presa americană potrivit cărora vedeta muzicii pop intenţionează să publice un volum de memorii.

Artista a dezvăluit această informaţie într-un mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram în noaptea de luni spre marţi.

Britney Spears a spus că volumul ei de memorii va descrie o serie de evenimente dureroase din viaţa ei.

"Scriu o carte în această perioadă şi este chiar un proces vindecător şi terapeutic. De asemenea, este greu să aduc evenimente din trecut înapoi în viaţa mea. Nu am putut niciodată până acum să vorbesc în mod deschis despre ele. Ştiu că sună copilăresc, dar eram extrem de tânără când acele evenimente s-au produs", a dezvăluit artista americană în acel mesaj online.

În noiembrie 2021, un judecător a decis să pună capăt tutelei legale care a controlat timp de peste un deceniu multe aspecte din viaţa şi cariera vedetei pop.

Britney Spears a fost plasată sub tutela judiciară a tatălui ei, Jamie Spears, în 2008, după ce artista s-a confruntat cu o criză de sănătate mintală.

Acel controversat aranjament legal i-a permis lui Jamie Spears să preia controlul asupra finanţelor artistei şi asupra deciziilor ei profesionale, precum şi să controleze o serie de chestiuni personale din viaţa fiicei sale, inclusiv posibilitatea de a-şi vizita fiii adolescenţi şi de a se căsători din nou.

Britney Spears nu a dezvăluit în mesajul ei de pe Instagram niciun detaliu despre potenţiala dată de lansare a autobiografiei sale sau despre colaborarea sa cu o editură. Vedeta americană, în vârstă de 40 de ani, a precizat că va folosi "o abordare intelectuală" pentru a scrie acest volum de memorii.

În februarie, Page Six a raportat că vedeta pop a semnat un contract de 15 milioane de dolari cu prestigioasa editură Simon & Schuster pentru a scrie o carte despre viaţa, cariera şi relaţiile sale cu familia ei în timpul şi după încheierea regimului de tutelă.

Recent, cântăreaţa le-a criticat pe mama ei şi pe sora ei, pe care le-a acuzat că "şi-au permis să scrie propriile cărţi" în timp ce ea nu avea voie "să cumpere nici măcar o cafea" sau să-şi conducă "propria maşină", notează Agerpres.

Britney Spears s-a angajat şi într-o dispută extrem de mediatizată cu sora ei, Jamie Lynn, după ce aceasta a apărut în populara emisiune de televiziune "Good Morning America" pentru a-şi promova cartea "Things I Should Have Said".

Acel volum detaliază viaţa lui Jamie Lynn, inclusiv un accident aproape fatal al fiicei sale din 2017, relaţia ei cu Britney şi rolul pe care l-a jucat în controversata tutelă judiciară sub incidenţa căreia s-a aflat vedeta pop.

Potrivit usatoday.com, aceasta va fi prima carte de memorii pe care Britney Spears o va scrie singură. Cântăreaţa a fost coautoare a autobiografiei din 2000 "Britney Spears's Heart to Heart" şi a volumului din 2001 "A Mother's Gift", scris în colaborare cu mama ei, Lynne Spears.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel