Britney Spears, despre starea de sănătate. Ce mesaj le-a transmis fanilor

Data publicării:

Britney Spears  le-a vorbit fanilor despre starea de sănătate, dar și despre perioada prin care trece.

Într-un videoclip postat de artistă pe Instagram, aceasta le-a vorbit fanilor despre starea de sănătate, în urma comentariilor primite pe rețelele ei sociale referitoare la bunăstarea și siguranța ei: "Bună. Deci știu că au fost o mulțime de comentarii și o mulțime de oameni care au spus multe lucruri diferite despre mine, dar vreau doar să vă anunț că sunt bine. Sunt  mai fericită cum nu am fost vreodată în viața mea”, a spus Britney Spears.„Vă trimit tuturor, multe rugăciuni, urări și multă dragoste”, a încheiat ea scurtul videoclip.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

 

La scurt timp, Britney Spears a postat două fotografii cu ea: "Prima fotografie a fost făcută în weekend, dar a doua a fost o fotografie pe care am făcut-o acum 3 luni, pe care nu am împărtășit-o încă" , sa scris artista în dreptul fotografiilor.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The first pic was taken over the weekend but the second one was a shot I took 3 months ago that I haven’t shared yet ????????????!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Deși nu s-a referit direct la mișcarea #FreeBritney, care solicită eliberarea ei din conservatorie, fanii au inundat postările recente referitoare la sănătatea și siguranța ei mentală, susținând că unele dintre postările ei nu par a fi „normale”.  "Britney te iubesc atât de mult. Ești un înger", a comentat starul pop Bebe Rexha la o postare recentă. 

„Ai văzut cele 5 miliarde de comentarii în care fanii îți cer să le spui dacă ești bine?” a comentat un fan la o postare.

Săptămâna trecută, sora lui Britney Spears, Jamie Lynn Spears, a declarat pentru Good Morning America că sora ei mai mare încearcă să „rămână pozitivă” pe fondul pandemiei: „Se descurcă la fel ca noi,” a spus Jamie Lynn. „Încearcă să facă tot ce este mai bun și să rămână pozitivă într-o perioadă foarte dificilă și un an provocator și cred că acesta este un fel de temă pentru toată lumea chiar acum.”

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel