Britney Spears, decizie RADICALĂ. Artista pare să-şi fi şters contul de Instagram

Data publicării:
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Britney Spears pare să îşi fi şters contul de Instagram, notează presa internațională. 

Începând de miercuri (16 martie), contul vedetei pop americane în vârstă de 40 de ani nu a mai putut fi găsit pe Instagram.

Contul de Twitter al artistei - cu aproape 56 de milioane de urmăritori - a rămas însă activ. Cântăreaţa nu a mai postat însă pe această platformă de când a criticat-o pe sora sa Jamie Lynn într-o postare scrisă pe 15 ianuarie. La începutul acestei luni, fanii au fost extaziaţi după ce cântăreaţa s-a referit la Sam Asghari ca fiind "soţul" ei într-o postare pe Instagram.

Britney are o relaţie cu modelul şi antrenorul personal iranian din 2016. Ei şi-au anunţat logodna în 2021.

Deşi mulţi bănuiau că cei doi s-au căsătorit în secret, Spears a confirmat discret acest lucru într-o postare din 4 martie, relatează Agerpres. 

Britney Spears, mesaj DUR pentru sora sa

Avocatul cântăreţei, Mathew Rosengart, i-a trimis miercuri o scrisoare surorii mai mici a lui Britney Spears în care îi cere "să renunţe să mai facă referiri depreciative la adresa artistei în cadrul campaniei de promovare a cărţii sale".

Deşi Jamie Lynn Spears s-a distanţat de scandalurile care au înconjurat-o pe Britney, în ultimele luni cântăreaţa şi-a acuzat sora că nu a ajutat-o în perioada dificilă a tutelei care i-a controlat viaţa timp de 14 ani. Jamie Lynn Spears a menţinut întotdeauna un stil de viaţă mai discret decât sora sa cea mare, dar este cunoscută pentru a fi jucat în serialul de televiziune "Zoey 101" şi pentru a fi făcut parte din distribuţia serialului "Sweet Magnolias", difuzat de Netflix

Săptămâna trecută, Jamie Lynn Spears a oferit un interviu emisiunii "Good Morning America", una dintre cele mai urmărite în SUA în care a asigurat că "nu a ştiut ceea ce se petrece", când sora ei a fost plasată sub tutela legală a tatălui lor. Sora mai mică a lui Britney a susţinut de asemenea că nu a beneficiat din punct de vedere financiar de pe urma acestei tutele. Jamie Lynn Spears a precizat că a rămas însărcinat foarte tânără, la 17 ani, şi că a optat să se concentreze asupra familiei sale.

Totuşi, în unele pasaje ale cărţii sale, Jamie Lynn o acuză pe Britney că a aruncat-o în ghearele mass-media când a ameninţat că îşi va da în judecată întreaga familie.

Britney, căreia justiţia i-a dat dreptate şi a pus capăt tutelei în noiembrie anul trecut, a postat mai multe mesaje pe Instagram, unele pe un ton agresiv altele mai conciliante, în care îşi exprimă dezamăgirea faţă de declaraţiile surorii sale mai mici, subliniind că aşteaptă ziua în care aceasta va răspunde apelurilor sale, relatează Agerpres.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel