Britney Spears, anchetată în urma unei acuzaţii de lovire

Data publicării:
Britney Spears, instagram
Descriere foto: Britney Spears, instagram

Departamentul Şerifului din comitatul american Ventura a lansat o anchetă care o vizează pe Britney Spears privind o acuzaţie de lovire adusă de una dintre menajerele sale, care s-a plâns că artista a pălmuit-o în timpul unei dispute. 

Şeriful din Ventura, căpitanul Eric Buschow, a declarat că incidentul s-a petrecut luni, iar menajera a contactat poliţia şi a depus o plângere. El a refuzat să ofere detalii cu privire la disputa dintre menajeră şi Spears.

Buschow a precizat că menajera nu prezenta semne vizibile de rănire, iar ancheta va fi înaintată procurorului districtual din comitatul Ventura pentru o eventuală punere sub acuzare.

Reprezentanţii lui Spears nu au răspuns imediat, joi, solicitării Los Angeles Times de a comenta pe marginea acestui subiect.

O sursă a declarat că disputa a vizat un animal de companie care îi aparţine lui Spears, iar menajera a acuzat-o pe cântăreaţă că a pălmuit-o sau a încercat să lovească telefonul pe care îl ţinea.

Pentru ca un astfel de delict penal să devină o acuzaţie oficială formulată de procurori este nevoie, de obicei, de mărturia unui reprezentant al legii martor la incident sau de alte dovezi fizice ale delictului.

Spears locuieşte în Thousand Oaks, în partea de nord-vest a regiunii Greater Los Angeles din California.

Potrivit TMZ, ''o sursă apropiată'' de Spears a negat orice altercaţie fizică între cântăreaţa premiată cu Grammy şi membra personalului său. Aceeaşi sursă a susţinut că departamentul şerifului a declarat echipei lui Spears că ancheta nu va duce la nimic concret.

Plângerea vine pe fondul unei bătălii juridice în curs prin care Britney Spears încearcă să pună capăt tutelei de lungă durată impusă asupra sa.

Săptămâna trecută, tatăl cântăreţei, Jamie Spears, a renunţat la statutul său de tutore legal al acesteia, o poziţie pe care o ocupa de peste 13 ani şi care i-a permis să controleze toate aspectele vieţii fiicei sale. În documentele depuse la Curtea Superioară din Los Angeles, tatăl artistei a confirmat că este de acord cu delegarea acestei funcţii unei alte persoane, ceea ce nu ar anula complet tutela asupra lui Britney dar nu ar mai fi exercitată de o persoană din familie.

Mişcarea #FreeBritney a luat din nou amploare la începutul acestei veri după ce artista a solicitat în instanţă încetarea a ceea ce ea a numit un aranjament juridic ''abuziv''.

Următoarea audiere în cazul tutelei lui Britney Spears - care ar putea determina ce rol va deţine Jamie Spears în ceea ce priveşte averea artistei - este programată la 29 septembrie, notează Agerpres. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel