Britney Spears a marcat victoria legală împotriva tatălui său cu o serie de poze nud. Incredibil cum s-a fotografiat artista/ FOTO

Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Britney Spers a sărbătorit cu o serie de fotografii în care apare goală, după ce un tribunal din Los Angeles a decis să-i retragă lui Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, statutul de tutore legal al cântăreţei, în conformitate cu dorinţa artistei care a descris drept "abuzivă" această măsură, solicitând anularea sa.

Judecătoarea Brenda Penny a declarat în timpul acestei audieri foarte aşteptate că acordul nu poate fi menţinut în forma sa actuală. Prin urmare, ea a decis, "în interesul" artistei, să-i suspende lui Jamie Spears rolul de tutore, o măsură cu efect imediat.

Această tutelă, instituită în 2008 după tulburările psihice manifestate de vedetă, rămâne în vigoare pentru moment, însă Jamie Spears nu mai are, până la noi dispoziţii, niciun cuvânt de spus în gestionarea vieţii private sau a finanţelor fiicei sale, încredinţate profesioniştilor.

Odată cu recâștigarea libertății, Britney Spears și-a șocat fanii pe rețelele de socializare cu o serie de fotografii nud. Artista se află într-o vacanță alături de iubitul ei, iar locul de vis, dar și victoria câștigată au determinat-o pe Britney să se lase fotografiată goală fără urmă de inhibiții.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel